Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL Communications sluit zich aan bij het Panasonic Solution Developer Network

Betrouwbare netwerken ter ondersteuning van bedrijfskritische beveiligings- en bewakingssystemen

Hsinchu, Taiwan, Bracknell, 04 Maart 2010 /EZPress/ - ZyXEL Communications is toegetreden als technologie partner tot het Panasonic Solution Developer Network (PSDN) programma. De alliantie verbindt twee toonaangevende producenten van netwerkproducten en technologieën: Panasonic's i-Pro serie intelligente en professionele IP video surveillance producten en het ZyXEL enterprise switch portfolio die zowel de benodigde Quality of Service voor CCTV video streams als volledig van PoE voorziene IP surveillance infrastructuur kunnen bieden.

Het gebruik van professionele netwerk technologie is essentieel bij bedrijfskritische beveiligings toepassingen. Tot nu toe hadden CCTV gebruikers hiervoor echter slechts keuze uit enkele zeer prijzige enterprise oplossingen, geleverd door gespecialiseerde bedrijven, tenzij ze het risico op down-time wilden lopen met alle gevolgen van dien. Nu is er echter een nieuwe professionele oplossing van twee marktleiders, die topkwaliteit binnen ieders bereik brengen.

Paul Meehan, Hoofd System Networks Company is enthousiast over het besluit van ZyXEL in the PSDN programma te participeren "We zijn zeer blij met het ervaren ZyXEL Communications team van netwerk professionals te kunnen samenwerken. Het op elkaar laten aansluiten van elkaars producten heeft al een vlucht genomen in het bestaande samenwerkingsverband met CCTV Centre, een Panasonic Systems Distributeur in de UK. Dit zullen we uitbouwen zodat we beveiligingsinstallateurs een oplossing kunnen bieden, waarbij de eindgebruiker verzekerd is van een betrouwbaar, volledig in laboratoria geteste IP infrastructuur.'

'Aangezien de CCTV beveiligingsmarkt steeds verder overgaat op een IP platform, zijn interoperabiliteit en quality of service binnen het netwerk een eerste vereiste' zegt Alpha Chen, VP van ZyXEL's Enterprise Solution Strategy Business Unit, "ZyXEL's Enterprise Switches zorgen voor een soepele verwerking van de video streams vanaf de IP camera's aan de rand van het netwerk tot in de core van het netwerk. We zien ernaar uit om samen te werken met Panasonic om een gezamenlijke netwerkoplossing te ontwikkelen waarmee we het beste uit beide bedrijven combineren om onze klanten van nieuwe oplossingen te voorzien.'

Panasonic's i-Pro series voorzien in de overgang naar een volledige IP netwerk omgeving, en zijn eevoudig in te passen in nieuwe en bestaande analoge en digitale installaties. De i-Pro series omvatten PTZ, vandal-proof, fixed, en mini-dome cameras, netwerk video recorders, video servers en meer.

ZyXEL's netwerk portfolio vult de Panasonic IP surveillance oplossing aan met fantastische kwaliteit en performance in het IP netwerk. Een Layer 3 Core switch voor het hart van het netwerk om de CCTV camera streams te controleren, monitoren en sturen; Power over Ethernet (PoE) switches voor het eenvoudig aansluiten en wireless LANs for kleinere projecten. Daarnaast is er de mogelijkheid een netwerk uit te breiden met firewall beveiliging of beveiligd remote camera's te beheren.

ZyXEL demonstreert het i-Pro 24/7systems` in combinatie met ZyXEL switches tijdens de CeBIT in Hannover, 2-6 Maart (ZyXEL Stand C70, Hal 13).

//Einde bericht

Bron: ZyXEL Communications

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: