Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL MES-2110: Metro Carrier Switch voor Fibre to the Building

Foto:

Aansluiting op een Service Provider Fiber Netwerk

Hoofddorp, 04 December 2009 /EZPress/ - De ZyXEL MES-2110 is een carrier-grade metro switch ontworpen om in te zetten in Fibre to the Home en in het bijzonder Fibre to the Building omgevingen. Deze switch is onderdeel van de gehele Fibre propositie die ZyXEL op de markt zet, waartoe ook de eerder aangekondigde XGS fibre switches behoren. ZyXEL breidt hiermee haar ODF propositie gebaseerd op 1GB uit.

Triple play services (data, voice, en video) over een Fibre to the Home (FTTH) of Fibre to the Building (FTTB) worden met de MES-2110 eenvoudig te implementeren dankzij geïntegreerde Quality of service (QoS) opties volgens de IEEE802.3p/Q standaard en de prioriseringsopties. Operators kunnen de instellingen gemakkelijk aanpassen, en de prestaties eenvoudig monitoren via een web browser of RMON, Telnet of SNMP netwerk management platform. De MES-2110 is uitgerust met acht Fast Ethernet poorten en twee dual personality Gigabit poorten om high speed uplinks naar het core data netwerk te maken.

De uitgebreide Digital Diagnostics Monitoring Interface (DDMI) maakt het mogelijk om real-time de SFP transceivers te monitoren. De verschillende aansluitingen kunnen afzonderlijk bekeken worden, waarbij fault isolation en failure prediction mogelijk zijn. Elke SFP is daardoor apart te beheren en controleren op I/O signalen. Ook is het mogelijk om automatische waarschuwingen en alerts in te stellen.

//einde bericht

Bron: ZyXEL Communications

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV




Bij dit bericht hoort bijlage Datasheet.


Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: