Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL viert haar verjaardag met BestSellers

Foto:
Wireless Scheduler in de NBG417N

20 jaar ZyXEL = 20 procent korting op BestSellers

Hoofddorp, 20 November 2009 /EZPress/ - Onder het motto 'hoge kwaliteit – fantastische prijs – eenvoudige set-up' start ZyXEL ter gelegenheid van haar 20-jarig bestaan de BestSeller campagne. De netwerkspecialist brengt hiermee een aantal topproducten voor thuisnetwerken en kleinzakelijke toepassingen met twintig procent korting op de markt.

ZyXEL's wireless LAN router NBG417N is het ideale instapmodel router, speciaal voor de thuisgebruiker. Uigebreide mogelijkheden zoals de wireless scheduler om het draadloze netwerk automatische aan en uit te zetten en Quality of Service (QoS) om multimedia verkeer zoals telefonie of films voorrang te geven geven u de mogelijkheid uw netwerk optimaal te benutten.

De producten uit de BestSeller serie zijn herkenbaar aan het BestSeller logo op de verpakking. ZyXEL heeft in dit programma naast de NBG417N ook de N-lite USB stick NWD-270N, de Gigabit switches ZyXEL GS-105B en GS-108B, de desktop switches ZyXEL ES-105A en ES-108A, de multimedia server NSA210 en de Powerline starter kit PLA-401 v3 opgenomen. Meer informatie vindt u op www.zyxel.nl/bestseller .

//einde bericht

Bron: ZyXEL Communications B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: