Pressroom ZyXEL Communications BV

TechAccess neemt ZyXEL op in haar portfolio

Specialisatie op glasvezelnetwerken

Hoofddorp, 04 November 2009 /EZPress/ - TechAccess zal het volledige productportfolio van netwerkoplossingen voor consument en zakelijke markt, waaronder Netwerk Beveiliging, Netwerk Infrastructuur, Draadloos, IP Telefonie, xDSL connectiviteit, Multimedia, Opslag en Netwerk Management van ZyXEL gaan distribueren. Waarbij de nadruk wordt gelegd op de ISP markt en leveren van glasvezelnetwerken.

ZyXEL heeft voor TechAccess gekozen, omdat TechAccess distributie een Value Added Distributeur is die zich richt op telecommunicatie inclusief de daarbij benodigde IT infrastructuur. Haar competenties omvatten telefonie (VoIP), netwerk beveiliging, (VoIP ready) switching, wireless, en ISP end-to-end oplossingen. Met deze specialisatie is TechAccess een ideale partner voor ZyXEL. Daarnaast biedt TechAccess pre- en postsales support voor het IT/Voice reseller kanaal en Internet Service Providers en levert het diensten aan resellers waardoor ze meer zijn dan een logistieke serviceorganisatie. 'TechAccess has shown great skills and will add value to ZyXEL's distribution channel' aldus Albert Lee, managing director ZyXEL.

'Met ZyXEL breiden wij ons portfolio in de breedte uit.' zegt Gilbert de Rijke, Sales manager bij TechAccess; 'De productrange van ZyXEL loopt van de bekende ADSL2+ modem/routers tot zware managed switches en van WiFi producten tot high-end security toepassingen. ZyXEL heeft een compleet portfolio ontwikkeld om aan elke behoefte van een MKB-bedrijf te kunnen voldoen. Daarnaast kunnen wij met de Metro Ethernet oplossingen van ZyXEL ook een compleet ODF voor ISPs aanbieden!'

Over TechAccess
TechAccess is een distributeur met een groep mensen die bij elkaar zo'n 80 jaar ervaring hebben in gespecialiseerde IT distributie. TechAccess zal zich met name concentreren op de vier groeimarken: te beginnen met Networking, Security en later ook op VOIP en Storage, gecombineerd met toegevoegde waarde diensten. De meeste IT distributeurs in Nederland en België zijn gespecialiseerd op de logistieke afhandeling en verkoop van goederen. Maar de ervaring heeft ons geleerd dat veel resellers meer zoeken dan alleen een logistieke partner. Naast het leveren van de producten wil men ook ondersteund worden. Dit is precies de rol die TechAccess wil en kan spelen daar waar het nodig is. TechAccess wil, vandaar ook de naam, nieuwe technologie makkelijk en snel toegankelijk maken voor onze klanten.

TechAccess is een distributeur met veel kennis van de producten zie zij distribueert. Deze kennis zit bij onze technische mensen die gecertificeerd zijn op de fabrikanten die we voeren, maar die ook door hun ervaring een bredere kennis hebben. Deze kennis zit echter ook op sales niveau. Wij zijn dan ook graag bereid om mee te denken om een gezamenlijk verkoop succes te halen.

Over ZyXEL Communications BV
ZyXEL Communications BV is de dochteronderneming in de Benelux van ZyXEL Communications Corporation, genoteerd aan de Taiwan Stock Exchange (TSE 2391), en is gevestigd in Hoofddorp. ZyXEL is 's werelds grootste producent van DSL routers voor de consumentenmarkt (In-Stat Research and Consulting, 2006), en levert in de Benelux onder andere aan Telfort (KPN) en Luxemburg Online. In Nederland worden de producten van ZyXEL gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, TechAccess, TopIT en Valadis. In België en Luxemburg gebeurt dit door Copaco, DeltaLink, Tech Data en Valadis.

ZyXEL is marktleider op het gebied van ontwikkeling en productie van xDSL, Security, VoIP, IP DSLAMS, Wireless, routing en IP switching apparatuur. Daarnaast loopt ZyXEL voorop bij nieuwe ontwikkelingen zoals Metro Ethernet Networking en Fibre to the X. Het bedrijf biedt uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice aan Internet Service Providers, Telecom Operators en het IT verkoop kanaal.

ZyXEL is opgericht in 1989 als ontwikkelaar van modems, met als doel het internet toegankelijker te maken met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Naast haar hoofdkantoor in Taiwan, en het kantoor in de Benelux heeft ZyXEL kantoren in de VS, de EU en Azië. Wereldwijd heeft ZyXEL meer dan 3000 werknemers, distributeurs in meer dan 70 landen en worden haar producten verkocht in meer dan 150 landen verspreid over 5 continenten.

//einde bericht

Bron: ZyXEL Communications B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: