Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL demonstreert haar Next Generation Multi-service producten voor Service Providers tijdens BBWFE 2009

Hoofddorp, 04 September 2009 /EZPress/ - ZyXEL Communications wereldwijd toonaangevend met breedband oplossingen zal aanwezig zijn op het Broadband World Forum Europe (BBWFE) 2009. BBWFE zal dit jaar plaatsvinden CNIT La Défense, Parijs van 7 tot 9 september. Het evenement concentreert zich op convergentie en interoperabiliteit tussen netwerken. Daartoe zal ZyXEL (standnummer 626) een aantal oplossingen demonstreren waarmee telco operators en service providers meer service kunnen bieden en gebruikerservaringen kan verbeteren.

Onder het thema `Innovative Service Enabler - Profit through Differentiation' presenteert ZyXEL haar end-to-end oplossingen binnen de verschillende netwerkomgevingen, inclusief FTTx, xDSL, WiMAX en 3G Femto. Daarnaast toont ZyXEL haar nieuwste concept voor Multi-Service netwerken, met de nieuwe Multi-Service Gateway, de MSG-1000 voorzien WirelessN.

'Tijdens de BBWFE van dit jaar willen we laten zien dat ZyXEL, dankzij haar ervaringen met service-aware IP netwerk oplossingen, uitstekend in staat zijn om operators te helpen met het opzetten van subscriber-oriented services.' aldus dr. Yuh-Long Chen, ZyXEL's president.
'Dankzij ons brede portfolio op het gebied van access network solutions kunnen onze klanten een gedifferentieerde marktbenadering opzetten om aan de verschillende behoeftes van eindgebruikers tegemoet te komen. Dit zal resulteren in hogere klanttevredenheid en uiteindelijk meer omzet en winst.'

Tijdens BBWFE 2009 worden onder andere getoond:

ZyXEL Multi-Service Gateway - MSG-1000
ZyXEL's MSG-1000 is een geïntegreerde service gateway gericht op FTTH toepassingen. Dit product speelt in op de behoefte van geïntegreerde internet en voice over IP toepassingen. De MSG-1000 is genomineerd voor de InfoVision Award in de categorie New Design Concepts. Deze FTTx CPE is klaar voor de toekomst!

ZyXEL Environmental-Hardened Remote VDSL2 DSLAM -VES-1616
Geavanceerde internet toepassingen zoals IPTV en triple-play maken een enorme groei door. Telco's en ISPs zullen moeten voldoen aan de veranderende vraag in de markt en investeren in nieuwe technologieën om de aan de vraag naar grotere bandbreedte te kunnen voldoen. ZyXEL's VES-1616 is een VDSL2 DSLAM om ook de 'Last mile' van hoge bandbreedte te voorzien. Hij is eenvoudig buiten aan een muur of paal te monteren en is ontworpen om onder buitenomstandigheden te functioneren. Met de VES-1616 kunnen operators op een eenvoudige en kosteneffectieve manier de bandbreedte naar eindgebruikers verhogen.

//einde bericht

Bron: ZyXEL Communications B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: