Pressroom ZyXEL Communications BV

TopIT tekent distributieovereenkomst met ZyXEL

Hoofddorp, 01 Juli 2009 /EZPress/ - TopIT zal het volledige productportfolio van netwerkoplossingen voor consument en zakelijke markt, waaronder Netwerk Beveiliging, Netwerk Infrastructuur, Draadloos, IP Telefonie, xDSL connectiviteit, Multimedia, Opslag en Netwerk Management van ZyXEL in Nederland distribueren.

ZyXEL heeft voor TopIT gekozen, omdat TopIT distributie een Value Added Distributeur is die zich richt op producten op het gebied van internet toegang, telefonie (VoIP) en netwerk beveiliging speciaal gericht op het MKB. Met deze specialisatie is TopIT een ideale partner voor ZyXEL. Daarnaast beschikt TopIT over pre- en postsales support voor het IT reseller kanaal en Internet Service Providers; waarbij zelfs on-site installatie tot de mogelijkheden behoort. 'TopIT feels like a perfect match' aldus Albert Lee, managing director ZyXEL.

`De samenwerking met ZyXEL is een logische stap in het completeren van ons assortiment`, aldus Mark Koot, directeur van TopIT. `We hebben veel klanten uit de telecommarkt, waaronder een groot aantal Internet Service Providers. Voor deze klanten heeft ZyXEL naast Core-oplossingen, voor DSL en FTTx ook een breed assortiment routers welke perfect aansluit op de vraag uit de markt naar bijvoorbeeld (V)DSL en glasvezel oplossingen. Ook kunnen wij vanuit TopIT de ZyXEL routers aanbieden inclusief ons TR-069 management platform voor provisioning van o.a. de SIP accounts en voor beheer op afstand.'

'Daarnaast focussen we ons nu meer op groei in het MKB. Daar ligt een groot potentieel voor o.a. de ZyWall USG, een complete netwerkbeveiligingsoplossing voor het MKB. Resellers kunnen een ZyWall USG op afstand monitoren en beheren. Het MKB in Nederland heeft baat bij een goed geprijsd innovatief product dat inzetbaar is als totaaloplossing voor; antivirus, vpn, ssl, content filter, anti spam, firewall en loadbalancing. ZyXEL levert aan het MKB een breed en diep portfolio van meer dan 250 producten zoals routers, switches, Wifi, dsl, opslag en beveiliging. Hiermee kunnen we resellers een totaaloplossing bieden, bestaande uit hard- en software en services.

//einde bericht

Bron: ZyXEL Communications B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV




Bij dit bericht hoort bijlage Over TopIT.



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: