Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL start met klanten support in België en Luxemburg

Hoofddorp, 02 Juni 2009 /EZPress/ - ZyXEL opent voor haar Belgische en Luxemburgse klanten een support centrum waar zowel in het Vlaams als in het Frans ondersteuning gegeven kan worden. De support afdeling is zowel per e-mail support@zyxel.be als telefonisch – 0900 88 115 (B) of 900 45 014 (LUX) – bereikbaar. Voor resellers heeft ZyXEL aparte nummers geopend. Resellers kunnen deze vinden op www.zypartner.be.

Naast ondersteuning voor gebruikers en resellers heeft ZyXEL ook RMA afhandeling opgezet. Resellers kunnen een RMA aanmelden via rma@zyxel.be. Het gehele proces wordt dan begeleid in België, zodat het proces sneller en eenvoudiger kan verlopen.

Eerder dit jaar is Tech Data als distributeur is aangesteld naast Copaco, DeltaLink en valadis. Persberichten worden nu ook in België verstuurd en in verschillende bladen wordt geadverteerd. Het opzetten van ondersteuning de volgende stap die aantoont dat ZyXEL de Belgische markt serieus neemt. Met deze stappen brengt ZyXEL de service en ondersteuning in België op gelijk niveau met die in Nederland.

//einde bericht

Bron: ZyXEL Communications B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: