Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL's nieuwe NSA-220 Plus Digital Media Library ontvangt DLNA 1.5 Certificatie

Foto:
ZyXEL NSA-220 Plus

ZyXEL laat u genieten van digitale content op een breed scala aan apparaten

Hoofddorp, 14 April 2009 /EZPress/ - ZyXEL laat trots weten dat haar nieuwe NSA-220 Plus Digital Media Library van de Digital Living Network Alliance (DLNA) de 1.5 certificering heeft ontvangen. Deze certificering bewijst dat de ZyXEL NSA-220 Plus een betere compatibiliteit met een groter scala aan apparaten voor digitale media heeft. Daarnaast is de certificering een garantie voor betere, betrouwbaardere en hogere kwaliteit multimedia verbindingen met andere DLNA-apparaten. De nieuwe NSA-220 Plus zal eind deze maand ook in de Benelux beschikbaar komen.

De ZyXEL NSA-220 Plus Digital Media Library is een Network Storage Appliance (NSA) voor 2 Harddisks met een maximale gezamenlijke capaciteit van 3 TB om de groeiende behoefte aan opslagcapaciteit van multimedia content te voldoen. Met de mogelijkheid om autonoom content te downloaden (BT/http/FTP) en volgens opgegeven schema uit of aan te schakelen biedt de NSA-220 Plus een snelle, eenvoudige en millieuvriendelijke manier om Multimedia content op te slaan, te beveiligen en te delen. Met de slimme 'copy/sync' knop kunt u automatisch data van externe bronnen zoals digitale camera's, USB drives of card-readers en de ingebouwde 'mirror mode' beschermt uw digitale collectie tegen harddisk crashes.

Ontwikkelingen in hedendaagse digitale entertainment technologie gaan verschrikkelijk snel. Gebruik van digitale technologie is allang niet meer voorbehouden aan de PC, maar is ook doorgedrongen tot de huiskamer en allerlei soorten draagbare spelers. Ondertussen is het echter nog steeds een uitdaging om de content van het ene apparaat naar het andere te krijgen, vooral wanneer het om apparatuur van verschillende fabrikanten gaat. De ZyXEL NSA-220 plus, gecertificeerd met DLNA 1.5, zorgt voor de best mogelijke compatibiliteit. U kunt uw foto's, muziek of film op elke met DLNA uitgerust apparaat – digitale TV, mobiele telefoon, mediaspeler en bijvoorbeeld PDA's – afspelen zonder allerlei drivers te moeten installeren.

'De DLNA 1.5 certificering betekent dat de ZyXEL NSA-220 Plus voldoet aan de zeer strenge interoperabiliteit eisen gesteld door DLNA' aldus Chinru Lin, Assistant VP van ZyXELs Digital Home Business Unit. 'De certificering bewijst niet alleen de betrouwbaarheid, maar ook het gebruiksgemak en interoperabiliteit van de NSA-220 Plus. Gebruikers kunnen ervan op aan dat ze overal in huis van hun digitale collectie kunnen genieten.'

DLNA is een samenwerking van toonaangevende bedrijven wereldwijd op het gebied van consumentenelectronica, computers, mobiele toepassingen plus fabrikanten van componenten en softwareontwikkelaars. Het doel van de samenwerking is om ontwerprichtlijnen vast te stellen voor nieuwe generaties DLNA-gecertificeerde producten die samenwerken om welk merk het ook gaat. De meest recente versie, versie 1.5, vergroot de mogelijkheden van een DLNA-gedefineerd netwerk zodat meer verschillende apparaten aangestuurd kunnen worden. Ook specificaties voor link-protection om beschermde overdracht van commerciële digitale content met copyrights mogelijk te maken zijn nu in de standaard opgenomen.

Volg ZyXEL Communications BV



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: