Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL lanceert Prestige 2612HW Dual-WAN IAD

Foto:
ZyXEL Prestige 2612HW

Dankzij Dual-WAN Interfaces ideaal voor overstap naar Next-Generation Services

Hoofddorp, 09 April 2009 /EZPress/ - ZyXEL lanceert de nieuwe Prestige 2612HW Integrated Access Devices (IAD) Serie. Een data en voip modem-router met dubbele WAN interface om sterk te besparen op installatie en support kosten. De Prestige 2612HW is het CPE onderdeel uit ZyXEL's Optical Distribution Framework (ODF) propositie.

De Prestige 2612 serie, met dual WAN interface, ADSL 2+ en VoIP IAD, komt tegemoet aan de vraag naar geïntegreerde Internet en Voice over IP modems. Terwijl gebruikers behoefte hebben aan uitgebreide services en bandbreedte staan service providers aan de vooravond van migratie van ADSL2+ naar VDSL2 en glasvezel. De Prestige 2612 HW heeft een ethernet WAN poort en kan zonder aanpassingen blijven staan op het moment een volgende generatie netwerk wordt geïmplementeerd. Dankzij de hogere bandbreedte kunnen service providers triple-play services gaan bieden zonder geconfronteerd te worden met kostbare operaties als het omwisselen van modems bij een overstap, meerdere modellen op voorraad moeten houden en ingewikkelde logistieke procedures.

Volgens een onderzoeksrapport van BroadbandTrends groeit de FTTH markt voorlopig in een flink tempo door. Service providers verbeteren de bandbreedtes van hun netwerken flink om aan de groeiende vraab naar VOD, IPTV en VoIP te kunnen voldoen. ZyXEL erkent deze trend, vandaar dat de Prestige 2612HW zowel over een ADSL2+ als een ethernet WAN-poort voor FTTH beschikt.

'Vanwege concurrentie zoeken service providers flexibele oplossingen om de competitie voor te zijn', aldus Albert Ju, VP van ZyXEL's Service Provider Strategic Business Unit. 'Dus als een platform niet alleen voor eindgebruikers interessant is vanwege prijs en prestaties, maar ook providers helpt bij het aanbieden van services, het beheersbaar houden van logistieke processen, het rendabel maken van investeringen en voorbereiden op een nieuw netwerk, dan is het zker de slimste keuze!'

De ZyXEL's Prestige 2612HW behoort tot de nieuwe generatie groene producten van ZyXEL, dankzij de WiFi scheduler, waarmee het draadloos netwerk volgens een zelf in te stellen schema automatisch aan en uit schakelt. Voor providers is het apparaat eenvoudig te monitoren en configureren via het provisioning protocol TR069. Daarnaast beschikt het onder andere over Media Bandwidth Management (MBM) voor triple play services, een Wi-Fi Protected Set-up (WPS) knop voor eenvoudie instellen van draadloze beveiliging en 100Mbps Wire-speed Ethernet WAN throughput met NAT en Firewall.


Volg ZyXEL Communications BV




Bij dit bericht hoort bijlage Datasheet Prestige 2612HW.


Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: