Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL introduceert Prestige ADSL router met 11n WLAN

Foto:
Prestige 660HN

Energiebesparende functies beperken het stroomgebruik terwijl de prestaties optimaal blijven

Hoofddorp, 05 Maart 2009 /EZPress/ - Dankzij de 802.11n standaard, levert de nieuwe ZyXEL P-660HN ADSL router hogere snelheden en een groter bereik met draadloze verbindingen. Dankzij de Wireless Scheduler en de wireless on/off button is het draadloze netwerk alleen actief als u het echt nodig heeft. Deze nieuwe ADSL router, de eerste in de nieuwe witte behuizing, is geschikt voor privé en zakelijk gebruik.

Over het algemeen is het niet nodig dat een draadloos netwerk 24 uur per dag beschikbaar is. Daarom beschikt de ZyXEL P-660HN over een Wireless Scheduler die de draadloze functionaliteit automatisch in en uit kan schakelen zoals u dat wenst. Daarnaast beschikt de P-660HN over een button om het draadloos netwerk aan of uit te schakelen. U bespaart stroom en het is goed voor het milieu.

Hoewel 802.11n nog geen officiële standaard is, wordt de huidige 2.0 versie breed geaccepteerd als standaard. De voordelen van deze nieuwe standaard zijn hogere verbindingssnelheden tot 300 Mbps en het grotere bereik dankzij de MIMO technologie. Als het gaat om internettoegang is vooral het grotere bereik van belang: u heeft nu namelijk in uw hele huis een goed bereik van uw draadloos netwerk.

Met WPS heeft u, met één druk op de knop, een beveiligde verbinding tussen de client en de P-660HN. De ZyXEL NWD-211AN is een USB WLAN adapter met WPS-button die hier prima geschikt voor is. Ook is het dankzij Multi-ESSID mogelijk meerdere WLANs tegelijk in te stellen, als u bijvoorbeeld een bezoeker internettoegang wilt verlenen. De WDS functionaliteit maakt het eenvoudig de P-660HN in een groter WLAN in te zetten.

De Prestige 660HN beschikt ook over zeer uitgebreide QoS instelmogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om aan LAN poorten verschillende prioriteiten toe te wijzen. QoS is niet alleen belangrijk voor VoIP, maar het kan ook belangrijk zijn voor VPN verbindingen, server toegang en bijvoorbeeld file-transfers.

Volg ZyXEL Communications BV



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: