COMPAREX uitgeroepen tot AppSense-partner van het jaar in de Benelux

Foto:

Amsterdam/Sunnyvale (Californië), 25 April 2016 /EZPress/ - COMPAREX en AppSense hebben vandaag laten weten dat COMPAREX is uitgeroepen tot AppSense-partner van het jaar 2015 voor de Benelux. De award, die werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse Elevate Partner Conference van AppSense in Windsor in het Verenigd Koninkrijk, is een blijk van erkenning voor de uitzonderlijke prestaties van COMPAREX op het gebied van klantbetrokkenheid, omzetgroei en innovatieve implementaties.

COMPAREX beloond voor uitzonderlijke klantbetrokkenheid en omzetgroei  "


“AppSense is wereldwijd gezien de leider in het beveiligen en beheren van gebruikersomgevingen in zowel fysieke, virtuele als cloud desktops. AppSense is een meer dan logische toevoeging aan ons portfolio en complementeert onze totaalaanbieding richting de klant”, aldus Herjan van den Hengel, Business Unit Manager Solution Advising van COMPAREX Nederland BV.

“Het doet ons enorm veel plezier COMPAREX te kunnen uitroepen tot partner van het jaar 2015”, aldus Jim Airdo, vice president of channel, AppSense. “COMPAREX blijft zich op een geweldige manier inzetten voor onze gezamenlijke klanten en creëert daardoor allerlei nieuwe kansen voor de oplossingen van AppSense. De sales en (technische) support van COMPAREX zijn meer dan indrukwekkend. We hopen dat de samenwerking in 2016 en daarna net zo goed verloopt.”

Voor de AppSense Partner of the Year Awards wordt nagegaan hoe de diverse partners scoren qua betrokkenheid, omzet en groei. Ook wordt gekeken hoe de partners zich inzetten voor AppSense-training en speciaal personeel, en hoe ze presteren op algemeen vlak.

Als AppSense Go+ Gold+ Partner heeft COMPAREX een compleet aanbod AppSense UEM-oplossingen, waaronder DesktopNow, DesktopNow Plus, DataNow, Application Manager en AppSense Insight, waarmee IT-organisaties hun desktopsecurity, management en personalisering kunnen centraliseren en de security kunnen afdwingen. Dankzij deze oplossingen krijgen de gebruikers een meer persoonlijke desktop en een betere security, performance, consistentie en betrouwbaarheid.

Over COMPAREX
COMPAREX Nederland is expert op het gebied van softwarelicenties en ondersteunt bij het advies, compliance, inkoop en beheer. Daarnaast helpt COMPAREX organisaties bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen door functionele en technische vragen te vertalen naar passende technologische oplossingen. Dit doet COMPAREX aan de hand van thema’s als Hybrid Cloud, Security & Identity, Big Data & Analytics, Computing Everywhere en Software Asset Management. Daarnaast begeleidt COMPAREX organisaties met de stap richting de cloud. Dit doet COMPAREX aan de hand van inspiratiesessies, workshops, assessments en een bezoek aan het Experience Center.

Over AppSense
AppSense is een toonaangevend aanbieder van UEM-oplossingen voor veilige endpoints. De AppSense-technologie voor gebruikersvirtualisatie maakt het voor IT-afdelingen mogelijk om werkplekken – niet alleen fysieke en virtuele desktops, maar ook desktops in de cloud – veiliger en eenvoudiger aan te sturen. De oplossingen van AppSense worden wereldwijd door meer dan 3600 organisaties gebruikt om circa 9 miljoen endpoints te beheren. Het bedrijf is gevestigd in het Californische Sunnyvale en heeft verder kantoren over de hele wereld. Kijk voor meer informatie op www.appsense.com

//Einde bericht

Bropn: Appsense

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: