Ondernemersevent 40 jaar Zeewolde op woensdag 29 mei

Foto:

Zeewolde, 17 Mei 2024 /EZPress/ - Zeewolde Zakelijk en de Gemeente Zeewolde op woensdag 29 mei een bijzonder jubileum event voor ondernemers uit Zeewolde én de regio. Het evenement vindt plaats in de feesttent van 40 jaar Zeewolde.

Het programma begint met een unieke kans om deel te nemen aan één van de inspirerende bedrijfsbezoeken. Een aantal topbedrijven uit Zeewolde hebben speciaal voor dit evenement hun deuren opengesteld en bieden een kijkje achter de schermen.

Jubileumevent
Om 17:00 uur start het officiële deel van het jubileum event met een netwerkborrel. Na een welkomstwoord door burgemeester G.J. Gorter, zal een speciale editie van het blad Stad in Bedrijf worden aangeboden aan wethouder Helmut Hermans en aan de voorzitter van de bedrijfskring Zeewolde, Johan van Peperzeel.

Vervolgens betreedt John Bes, de visionaire directeur van Eredivisie voetbalclub Almere City FC, het podium. Met zijn achtergrond als succesvolle ondernemer en gepassioneerde voetballiefhebber, neemt hij de ondernemers mee in zijn verhaal over motivatie, leiderschap en teamwork. Hij doet dit in samenwerking met Tim de Vries (accountmanager Businessclub Almere City FC).

Na het inspirerende verhaal van Almere City volgt een toostmoment en de start van het diner-buffet.

Ondernemers van harte welkom
Ondernemers gevestigd in Zeewolde of in de regio zijn van harte welkom om het jubileum event bij te wonen. Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. opgeven kan via de website:https://www.zeewoldezakelijk.nl/jubileumevent-40-jaar-zeewolde


//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: