Open Werkconsult Ozon Tandzorg op 2 juli 2024

Foto:
Link naar video met demonstratie Healozon

Voor studenten, professionals en politici

Sneek, 07 Mei 2024 /EZPress/ - Een open werkconsult van Ozon Tandzorg, op verzoek van een team van biologische tandartsen, vindt plaats op 2 juli 2024. Dit inspirerende evenement biedt een unieke gelegenheid voor studenten, professionals en politici om kennis te maken met baanbrekende ontwikkelingen in de tandheelkundige zorg.

Datum: 2 juli 2024
Aanvang: 14.30 uur tot 15:30 uur
Locatie: SIMMERDYK 6, Sneek

Tijdens dit werkconsult zullen wij live behandelingen uitvoeren met Healozon, waarbij wij u laten zien hoe wij cariës repareren met vloeiend bulkcomposiet zonder de traditionele boortechnieken toe te passen. Deze innovatieve benadering staat symbool voor onze voortdurende inzet voor patiëntenzorg van de hoogste kwaliteit.
Daarnaast zullen wij dieper ingaan op de nieuwste inzichten in de tandheelkunde, met speciale aandacht voor de rol van het microbioom, metabolisme en zuurgraad in tubilaire kanaaltjes van de tandwortel.

Wij delen graag onze expertise over hoe deze factoren van invloed zijn op mondgezondheid en hoe ze optimaal ondersteund kunnen worden.
Als toevoeging aan het informatieve programma bieden wij unieke voedingsadviezen en nazorgmaatregelen aan, die essentieel zijn voor het behoud van een gezonde mond. Tijdens het evenement kunt u tevens genieten van een klein proeverijbuffet ter plaatse.

RSVP vereist vanwege beperkte groepsgrootte. Gelieve vooraf uw aanwezigheid te bevestigen door een e-mail te sturen naar info@ozontandzorg.nl.

Wij kijken er naar uit u te verwelkomen op ons Open Werkconsult bij Ozon Tandzorg in Sneek op 2 juli.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Jacob Brandsma via 0515 - 760800 of mail naar info@ozontandzorg.nl | www.ozontandzorg.nl

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: