Pressroom De Kunstcollegas BV

Inwoners Beekdaelen kiezen kunstwerk!

Stemmen kan tot en met 2 juni

Beekdaelen, 29 April 2024 /EZPress/ - Jouw stem telt voor kunst in Beekdaelen! Afgelopen maanden hebben verschillende kunstenaars uit de regio één of twee kunstwerken of ontwerpen ingediend voor de eerste editie van de wisselsokkel in de gemeente Beekdaelen. De vakjury én de inwoners van de gemeente kiezen samen het winnende kunstwerk dat een jaar lang op de sokkel komt te staan bij het bankje tussen de Hoekerweg en de Grijzegrubben in Nuth.

de meeste stemmen van het publiek bepalen de 3 finalisten en daaruit kiest de vakjury het winnende kunstwerk "


Jij bepaalt welk kunstwerk
Het is heel bijzonder dat op deze democratische wijze de inwoners van Beekdaelen zelf kunnen bepalen welk kunstwerk in de gemeente geplaatst wordt. Breng daarom nu jouw stem uit en help een nieuw kunstwerk te kiezen.
Stemmen kan van 27 april t/m 2 juni op zes genomineerde kunstwerken via de website: https://kunstindegemeente.nl/. Deze zijn gemaakt of ontworpen door de volgende kunstenaars: Jos Ploumen (Hulsberg), Henny Laumen (Merkelbeek), Atelier NOSH (John Mevis, Timo Derhaagh, Imàn Roelofsen) (Schinnen) en Hans van Herpen (Nuth), Saskia Hoogaars (Amstenrade) en Frans van Straaten (Berg aan de Maas).

Stemmen
Door te stemmen bepaalt het publiek de 3 finalisten met de meeste stemmen. Daaruit kiest de vakjury vervolgens het winnende kunstwerk.
Het winnende kunstwerk in de loop van september 2024 op de wisselsokkel in Nuth geplaatst waar het een jaar lang zal blijven staan.

Laat dus ook je stem horen! Ga naar https://kunstindegemeente.nl/wisselsokkel/gemeenten/beekdaelen/genomineerden-2024/ en bepaal mee welk kunstwerk wint.

Links:
Laat dus ook je stem horen!
Stem via de website

Contactinformatie
Stichting Kunstweek
E: klik hierEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: