Metafoor Vastgoed Doneert €1000 aan Stichting De Roode Draak voor uniek Beleefhuisje

Foto:
Vlnr: Loraine van Huenestein (Metafoor); Reiny van het Ende en Tiem van Brummen (vrijwilligers De Roode Draak) en Simone Simon (Metafoor).

Dronten, 27 November 2023 /EZPress/ - Onlangs bezochten Loraine en Simone, namens Metafoor Vastgoed uit Dronten, Behandelcentrum De Roode Draak in Biddinghuizen om een cheque ter waarde van €1000 te overhandigen. Deze bijdrage , mogelijk gemaakt door het Breemhaar Sponsorfonds, zal worden gebruikt voor de realisatie van een uniek Beleefhuisje in de vorm van een Amsterdams pakhuis, dat een welkom toevluchtsoord zal bieden aan kinderen met speciale behoeften.

Behandelcentrum De Roode Draak biedt gespecialiseerde behandeling, begeleiding, en Lang Intensieve Neurorevalidatie (LIN) volgens hun eigen unieke Neuroblend Methode. Wat hen onderscheidt, is hun individuele benadering met een op maat gemaakt programma, waarbij
gebruik wordt gemaakt van innovatieve methoden en apparatuur.

Het Beleefhuisje zal zijn plek vinden in de Beleeftuin Drakensteyn, en de opening ervan wordt verwacht in medio december. Dit initiatief benadrukt de inzet van zowel Metafoor Vastgoed als De Roode Draak om de levenskwaliteit van kinderen met speciale behoeften te verbeteren en hen de kans te geven om op een inclusieve en speelse manier te groeien.

Loraine van Huenestein en Simone Simonvan Metafoor Vastgoed overhandigden de cheque tijdens een warm welkom bij De Roode Draak, waar ze de passie, toewijding, en innovatie van de organisatie uit eerste hand hebben ervaren. De donatie van Metafoor Vastgoed is een bewijs van hun betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en hun steun aan de nobele inspanningen van De Roode Draak. Deze samenwerking benadrukt het belang van solidariteit en de kracht van het bedrijfsleven om positieve verandering in de samenleving te stimuleren www.deroodedraak.nl

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: