Jubileum KMM Academy

Foto:
Foto: KMM

Lelystad, 27 Oktober 2023 /EZPress/ - Maar liefst driehonderd jonge professionals heeft de KMM Academy de afgelopen twintig jaar opgeleid! Dit jubileum wordt op 15 november gevierd door de meeste managers van de KMM die ooit zijn gestart als Management Trainee!

De KMM-groep - die uit meerdere bedrijven bestaat - kent al vele jaren een groeistrategie waarvoor volop jong management talent nodig is. De KMM Academy leidt de managers van toekomst op en is dus een unieke kweekvijver voor latent ondernemend talent. De helft van de KMM-bedrijven hebben een Directeur of Algemeen Manager die ooit gestart is als Management Trainee.

Omdat de KMM-groep actief is wat bedrijfsacquisitie betreft worden er met regelmaat bedrijven overgenomen waardoor ook in de toekomst de vraag naar jonge professionals blijft. Oud-trainees kunnen zich aanmelden op de website van KMM: https://kmmgroep.nl/jubileum-mtp-20-jaar/

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Links:
Ben je oud-Trainee? Meld je dan hier aan!Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: