Johan Safaric neemt voorzitterschap VBZ over van Wim van den Noort

Foto:
Foto: SteijgerComm

Zeewolde, 12 Juli 2023 /EZPress/ - Met ingang van 1 juli heeft Johan Safaric de functie van voorzitter van de VBZ, de stichting van het verenigde bedrijfsleven Zeewolde, overgenomen van Wim van den Noort, die vanaf de oprichting van de VCZ in 2013 voorzitter was.

Luuk Salomons (voorzitter BKZ) zegt heel blij te zijn dat Johan Safaric, de huidige voorzitter van de VCZ, als de geschikte kandidaat naar voren is gekomen op basis van de uitgezette vacature. "Door de recente verkoop van zijn onderneming is voor hem een nieuwe situatie ontstaan, die ruimte maakt om met veel enthousiasme de nieuwe rol te vervullen. Daar zijn we blij mee. Hij heeft als voorzitter van de VCZ laten zien een enthousiaste ondernemer te zijn, die ook over bestuurlijke eigenschappen beschikt om bruggen te bouwen en verbindingen te leggen tussen ondernemers onderling en tussen ondernemers en de lokale overheid."

De VBZ is destijds opgericht door de beide Zeewolder ondernemersverenigingen, BKZ (Bedrijfskring Zeewolde) voor met name de bedrijven op de bedrijventerreinen en de VCZ (Vereniging Centrumondernemers Zeewolde) als vereniging van de centrumondernemers. De koepelstichting VBZ vertegenwoordigt zowel de BKZ als VCZ.

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: