Classic Mike genomineerd voor Flevopenning Participatie 2023

Foto:
Mike Kastrop (rechts) krijgt van wethouder Erik van de Beld een taart overhandigd. Links Mandy Blesing, Beleidsadviseur en contractmanager Participatiewet Meerinzicht (Foto: SteijgerComm)

Zeewolde, 07 April 2023 /EZPress/ - Wethouder Erik van de Beld van Zeewolde heeft namens het college van B&W afgelopen donderdag 6 april de felicitaties overgebracht aan Classic Mike voor de nominatie voor de Flevolandse Participatiepenning 2023. Uit handen van de wethouder ontving eigenaar Mike Kastrop een grote taart, die het personeel zich goed liet smaken.

De Participatiepenning is een initiatief van het Regionaal Werkbedrijf Flevoland en wordt voor de zevende keer uitgereikt. Dat zal gebeuren op het ondernemersgala van de Stichting Flevopenningen op 16 juni op het Defqon 1 festivalterrein in Biddinghuizen.

Maatschappelijke missie
Classic Mike is één van de zes genomineerde bedrijven uit Flevoland en is door de gemeente Zeewolde voor de Flevopenning Participatie 2023 voorgedragen: “De sociale onderneming zet zich op uitzonderlijke wijze in voor een inclusieve arbeidsmarkt”, zei Van de Beld.
Sinds de start van de onderneming in 2016 is de bedrijfsvoering 100% gericht op diversiteit en wordt er onder andere gewerkt met mensen op weg naar zelfstandigheid op de arbeidsmarkt. Eigenaar Mike Kastrop is ondernemer met een maatschappelijke missie. “Winst maken is niet ons hoofddoel, maar wél een middel om de maatschappelijke missie te bereiken”, zegt hij.

Talentvolle statushouders
Mike Kastrop werkt met diverse doelgroepen en is altijd op zoek naar aanpassingen om de werkzaamheden zo goed mogelijk aan te leren. Voor de talentvolle statushouders bij ons in dienst hebben we alle werkinstructies vertaald in het Arabisch/Syrisch, Turks, Dari (Afghaans),Engels en het Oekraïens”, zegt Kastrop. De sociaal ondernemende werkgever is in staat de organisatie telkens zodanig aan te passen dat deze aansluit bij de talenten van de werknemers en zij zich ook onder veranderende omstandigheden kunnen blijven ontwikkelen.

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: