De kaartverkoop voor het Flevopenningen galadiner is gestart!

Foto:
Foto: SteijgerComm

Lelystad, 04 April 2023 /EZPress/ - Het galadiner waarop de jaarlijkse Flevopenningen worden uitgereikt wordt dit jaar op 16 juni gehouden op het Defqon.1-terrein in Biddinghuizen. De gemeente Dronten is de gastheer.
Verwacht wordt dat ook dit jaar het feestelijke Flevopenningen galadiner zal worden bezocht door zeshonderd vertegenwoordigers uit het Flevolandse bedrijfsleven, het bestuur en de politiek.

De online kaartverkoop is inmiddels gestart. Tot en met zondag 30 april kost een entreekaarten € 190,00 excl. BTW per stuk, daarna bedraagt de prijs € 210,00 excl. BTW.

Een ‘eigen’ tafel voor 8 personen reserveren kan ook. Tafels zijn tot en met zaterdag 29 april beschikbaar voor € 1.400,00 excl. BTW.

Tijdens het jaarlijkse terugkerende Flevopenningengala - het wordt dit jaar voor de 18e keer gehouden - worden de prestigieuze Flevopenningen uitgereikt aan ondernemers ter onderscheiding van excellente prestaties. De Flevopenning ‘Topondernemer’ gaat naar één van de zes door de lokale Flevolandse bedrijfskringen genomineerde kandidaten en de Flevopenning ‘Participatie’ gaat naar één van de zes door de Flevolandse gemeenten aangewezen kandidaten.

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: