Pressroom DDi B.V.

Samen verder onder 1 vlag!

Foto:

AWI, DDi, Differ Solutions en Infofolio samen verder als Inpact

Ede, 14 Februari 2023 /EZPress/ - Na de krachten te hebben gebundeld in september, gaan AWI, DDi, Differ Solutions en Infofolio de integratie tussen de bedrijven verder intensiveren door de oprichting van Inpact. Met bijbehorende strategie, missie en visie.

Samen met strategische partners werken wij aan een waardevol ecosysteem voor de verzekeringswereld. "


Inpact levert een actieve bijdrage in de ontwikkeling van producten en diensten die volledig in dienst staan om het vele werk van de intermediair en acceptant sterk te vereenvoudigen. Hierdoor kunnen zij zich zo volledig mogelijk toeleggen op het werk waar ze echt goed in zijn. Het adviseren van hun klanten – de verzekerden – met een zorgvuldig geleverd en toegepast risicoadvies. Het doel van Inpact: “Facilitating focus”.

Met respect voor de huidige IT-infrastructuur van klanten, onderscheiden de ambities van Inpact zich door hun producten en diensten verder met elkaar te integreren en te investeren in nieuwe proposities. Met continu de focus op het versnellen en vereenvoudigen van de dienstverlening van de gehele keten aan verzekeringsprocessen. De labels AWI, DDi, Differ Solutions en Infofolio blijven vanuit hun kracht opereren.

AWI en Differ Solutions blijven investeren in een geïntegreerd productaanbod en sluitstraten voor adviseurs, volmachtbedrijven en/of serviceproviders voor zowel het particuliere als het zakelijke domein. DDi – specialist in document-, dataclassificatie en procesrobotisering – richt zich met haar RPA platform op de robotisering van arbeidsintensieve werkprocessen. Infofolio is het Data Science expertcentrum van Inpact, met volledige focus op de levering van hoogwaardige data over vastgoed en gebruik ervan aan de verzekeringsbranche.

“Wij zien onszelf als de tech-partner in de verzekeringswereld. Samen met strategische partners werken wij aan een waardevol ecosysteem voor de verzekeringswereld. Het doel is te streven naar fans i.p.v. gebruikers. Bij alles wat we doen staan de gebruiker en comfortabel werken centraal.” Aldus Manon Borsboom, Sales & Marketing Director.

De directie van Inpact wordt gevormd door Thom Menssink (Managing Director), Paul Hijmans (Product Development Director), Klaas Vergeer (Financial Director), Evert Colmer (Technical Operations Director) en Manon Borsboom (Sales & Marketing Director). Samen met bijna 100 Inpactors levert Inpact haar producten en diensten aan verzekeraars, intermediairs, volmachten en serviceproviders. Indirect levert zij haar bijdrage op het afdekken van risico’s voor vele miljoenen particuliere en zakelijke polishouders.

Over Inpact
Inpact levert software, data en services binnen alle kerndomeinen (advies, acceptatie, administratie, schade en finance) van het verzekerings- en intermediairbedrijf, die bijdragen aan versnelde en betere afwikkeling van verzekeringsprocessen. Hierbij staat groei en innovatie centraal. Met een focus op samenwerking in de gehele keten.
www.inpactsolutions.nl

Over AWI Software
AWI biedt een frontoffice applicatie waarin adviseurs en medewerkers van volmachtbedrijven en/of serviceproviders op alle momenten van de dag gegevens van relaties en polissen kunnen inzien, muteren en royeren. Bovendien kunnen premies vergeleken worden, offertes worden uitgebracht en verzekeringen worden gesloten.
www.awisoftware.nl

Over DDI
DDi biedt met haar Robotic Process Automation platform een low code/no code platform, volledig gericht op de werkprocessen, informatieverwerking en IT-infrastructuur in de verzekeringsbranche. Intelligente verwerking van verzekeringsdata bespaart financiële dienstverleners tijd en draagt bij aan een verbeterde compliance.
www.ddi.nl

Over Differ Solutions
Differ Solutions biedt softwareoplossingen die de verzekeringsmarkt helpen bij het optimaliseren en automatiseren van de dagelijkse werkzaamheden. Focus op continue verbetering van de gehele keten, van eerste contact tot polisadministratie.
www.differsolutions.nl

Over Infofolio
Infofolio is een Data Science bedrijf dat marktkennis en technische expertise combineert tot waardevolle en kwalitatief hoogwaardige producten voor de verzekeringsbranche. Wij beschikken over één van de meest uitgebreide en hoogwaardige databases op het gebied van vastgoed en risico in Nederland. Wij berekenen onder andere actuele herbouw- en inboedelwaarden op basis van objectieve econometrische modellen.
www.infofolio.nl

//Einde persbericht

Bron: DDi

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution www.ezpress.eu

Links:
www.inpactsolutions.nl
www.differsolutions.nl
www.infofolio.nl

Contactinformatie
Thom Menssink
T: +31655374891
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: