Extra zes maanden ondersteuning voor klein mkb in Flevoland

Foto:
Jan-Nico Appelman (rechts) verlengt ondersteuning kleine mkb. Foto: Fotostudio Wierd

Lelystad, 01 December 2022 /EZPress/ - Het kleine mkb in Flevoland kan ook in 2023 rekenen op advies en ondersteuning van het MKB Schakelteam. Dat maakte gedeputeerde Jan-Nico Appelman vandaag bekend tijdens de Outlook 2023 bijeenkomst van het MKB Schakelteam in Lelystad.

Sinds september 2021 kunnen kleine mkb-bedrijven in Flevoland voor hulp en ondersteuning kosteloos terecht bij het MKB Schakelteam Flevoland. Door corona kenden de adviseurs van het MKB Schakelteam een moeizame start. De laatste maanden kloppen echter steeds meer mkb’ers bij het adviesteam aan. Op grond daarvan heeft de provincie besloten om het MKB Schakelteam tot 1 juli 2023 voort te zetten. Een callcenter heeft de afgelopen weken vooral mkb’ers in Almere en Lelystad benaderd. “Honderden van hen hebben inmiddels een adviesgesprek gehad of hebben informatie ontvangen”, zei Appelman. “De komende maanden zullen ook mkb’ers in de rest van Flevoland worden benaderd.”

Het MKB Schakelteam is een initiatief van de Provincie Flevoland en 27 Flevolandse partners en vloeit voort uit de MKB Deal van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK De MKB-deal van EZK is bedoeld om het brede MKB te ondersteunen en te versterken.

Het MKB Schakelteam biedt kleine mkb-bedrijven in Flevoland één loket voor alle subsidies, regelingen en ondersteuning die er in Flevoland beschikbaar zijn. Een team van adviseurs geeft bedrijven met 2 tot 10 werknemers kosteloos advies. Dat doen zij binnen de thema’s die er nu toe doen, namelijk: strategie, organisatie, financiering, marketing, personeel en uitvoering.

Zeker in deze economisch onzekere tijden zal de mkb’er de vinger stevig aan de pols moeten houden als om het financiële reilen en zeilen van de onderneming gaat. De bedrijfsscan van het MKB Schakelteam biedt de mkb’er daarbij uitkomst en kan helpen bij het maken van de juiste keuzes. De scan wordt door het MKB Schakelteam eveneens kosteloos aangeboden. Het is een zeer effectief hulpmiddel dat samen met een adviesgesprek uitkomst kan bieden voor plannen of financiële vraagstukken. Scan en adviesgesprek tezamen kunnen ook heel goed als klankbord dienen voor zakelijke ideeën of bedrijfsplannen. De scan is toegankelijk via de website www.mkbschakelteam.nl waar tevens een afspraak één van de adviseurs kan worden gemaakt.

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Links:
Maak een afspraak met een MKB Schakelteam adviseur

Contactinformatie
Cees Steijger
T: 06 55592365
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: