Essen Motor Show met afwisselend aanbod van Kever tot sportwagen

Foto:

Essen, 27 Oktober 2022 /EZPress/ - Eindelijk gebeurt er weer wat aan de rivier de Ruhr: van 3 tot 11 december 2022 (Preview Day: 2 december) wordt de Messe Essen door 500 exposanten omgetoverd in een paradijs voor sportwagens. De Essen Motor Show is ook in het 54ste jaar van zijn bestaan nog steeds onverminderd populair en inspireert het publiek met sportwagens, tuning & lifestyle, motorsport en Classic Cars. Het PS-festival neemt negen hallen in beslag en verzamelt bekende merken zoals BMW, Brabus, Continental, Hankook en de Mercedes-Fan World.

Essen Motor Show 2002 hét PS-festival van het jaar "


Het aanbod en programma van de Essen Motor Show vervult alle wensen: in de hallen 1 en 2 is de Classic & Prestige Salon van de organisator S.I.H.A. te vinden, en in hal 3 maken de fabrikanten van series en leveranciers hun opwachting. Hal 4 wordt een Event Area met battlekart-baan waarop bezoekers hun krachten kunnen meten in elektrokarts. Fans van tuning en lifestyle komen aan hun trekken in de hallen 5, 6 en 7 en de motorsport is te vinden in hal 8. Bovendien verwelkomt de Galeria zijn bezoekers met een gevarieerd aanbod fanartikelen en accessoires voor auto`s.

Speciale show Black & Gold – 50 jaar John Player Special
In hal 3 beleven racefans een bijzonder hoogtepunt met de speciale show `Fascinatie Black & Gold – 50 jaar John Player Special` De tentoonstelling omvat 15 exclusieve voertuigen van het Lotus raceteam in het opvallende zwart-gouden design, dat teruggaat op de jarenlange sponsor John Player Special. Visueel minstens zo opvallend zijn de ongeveer 150 fraai getunede particuliere auto`s in de tuningXperience in hal 5. Hier varieert het spectrum van volumemodellen tot showauto`s, met de nadruk op klassieke voertuigen en modellen van Duitse makelij. Hiertoe behoren bijvoorbeeld een VW Kever uit 1957 en een verlengde Mercedes-Benz W 124 in de Stretch Limousine-uitvoering.

Kaarten voor het Essen PS Festival kunnen alleen worden gekocht in de online shop op www.essen-motorshow.de


//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Links:
Kaartverkoop Essen Motor Show 2022
Video Essen Motor Show 2022

Contactinformatie
Tom.Kraayvanger@messe-essen.de
T: + 49(0)20172 44-243
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: