Pressroom DDi B.V.

4 Insurance en DDi bundelen hun krachten

Foto:
DDi en 4insurance bouwen verder aan schaalgrootte voor verdere groei en innovaties voor de verzekeringsbranche!

Stevige schaalvergroting voor Insuretech bedrijven

Ede, Hoofddorp, 13 September 2022 /EZPress/ - DDi en 4insurance bundelen hun krachten. DDi en 4insurance (waar AWI, Differ Solutions en EURO-Motive onderdeel van uitmaken) zijn bekende IT-dienstverleners voor verzekeraars, volmachten/service providers en het intermediair bedrijf. Het uitgangspunt is de expertise en cultuur van deze specialistische bedrijven te combineren tot een stevige schaalgrootte voor verdere groei en innovatieve R&D.

De sterk consoliderende markt van financiële dienstverleners brengt nieuwe vraagstukken met zich mee. Dit vraagt niet alleen om veranderingen bij de financiële dienstverleners zelf, maar ook van haar klanten en leveranciers. DDi en 4insurance gaan mede om deze reden hun krachten bundelen. Beide bedrijven leveren complementaire dienstverlening aan een vergelijkbare groep relaties. Het samengaan biedt mogelijkheden tot het verder optimaliseren van processen, alsook het door investeren in bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe proposities. Het biedt met name de gelegenheid de verregaande digitale transformatie van hun klanten beter te kunnen ondersteunen als een volwaardig partner vanuit een steviger fundament.

DDi en 4insurance (AWI, Differ Solutions en EURO-Motive) slaan de handen ineen! "


De huidige dienstverlening vindt ongewijzigd doorgang en zal daar waar mogelijk beter op elkaar gaan aansluiten. Het onderscheidende karakter van de softwareoplossingen zal onaangetast blijven, waarbij het onze ambitie is om wederzijdse klanten te laten profiteren van elkaars unieke functionaliteiten. Zo kent DDi met name sterke functionaliteit voor het automatiseren van werkprocessen en staat 4insurance vooral bekend om haar geïntegreerde productaanbod voor volmacht bedrijven. De huidige directieleden zullen gezamenlijk de nieuwe directie vormen.

Thom Menssink, directeur DDi: “4insurance heeft een indrukwekkende staat van dienst binnen de verzekeringsmarkt. De cultuur en de product filosofie van 4insurance sluiten zeer goed aan op die van DDi. We koesteren de focus, specialisatie én klantgerichtheid van beide bedrijven en voegen daar nu meer R&D- en organisatiekracht aan toe.”

Manon Borsboom, directeur 4insurance: “De samenwerking met DDi gaat onze klanten mooie mogelijkheden bieden, zeker op het gebied van verdere procesautomatisering. We kunnen onze positie binnen Nederland zo nog verder gaan versterken, uitdrukkelijk met behoud van de klantbetrokkenheid en cultuur waar 4insurance voor staat.”

Over AWI Software
AWI biedt een frontoffice applicatie waarin adviseurs en medewerkers van volmacht bedrijven en/of service providers op alle momenten van de dag gegevens van relaties en polissen kunnen inzien, muteren en royeren. Bovendien kunnen premies vergeleken worden, offertes worden uitgebracht en verzekeringen worden gesloten.


Over Differ Solutions
Differ Solutions biedt softwareoplossingen die de verzekeringsmarkt helpen bij het optimaliseren en automatiseren van de dagelijkse werkzaamheden. Focus op continue verbetering van de gehele keten, van eerste contact tot polis administratie.

Over EURO-Motive
EURO-motive biedt een tweetal applicaties rondom dossier- en facturatiemanagement voor ruitschadeherstellers en Stichting Salvage.

Over DDI
DDi biedt met haar Robotic Process Automation Platform een low code / no code platform, volledig gericht op de werkprocessen, informatieverwerking en IT infrastructuur in de verzekeringsbranche. Intelligente verwerking van verzekeringsdata bespaart financiële dienstverleners tijd en draagt bij aan een verbeterde compliance.

//Einde bericht

Bron: DDi

Dit is een orinieel persbericht EZPress News Distribution www.ezpress.eu

Links:
AWI Software
Differ Solutions
EURO-motive
DDi RPA Platform

Contactinformatie
Thom Menssink
T: +31655374891
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: