VitaalPlus start Vitaal&Fitweek voor Nederlandse 60-plussers

Monnickendam, 20 Januari 2022 /EZPress/ - VitaalPlus organiseert van 24 tot en met 28 januari de Vitaal&Fitweek voor Nederlandse 60-plussers. Met tien gratis webinars met gezondheids- en beweegdeskundigen wil het online platform de senioren nog meer bewust maken van het belang van gezondheid, beweging en voeding.

Zo kunnen zij zo lang mogelijk en zonder beperkingen blijven doen wat ze leuk vinden. Na de Vitaal&Fitweek kunnen de 60-plussers zich aanmelden bij VitaalPlus voor dagelijkse trainingen en activiteiten.

Het seniorenplatform VitaalPlus wil Nederlandse 60-plussers laten inzien hoe belangrijk het is om gezond te leven. Daarom organiseert het platform de online Vitaal&Fitweek van maandag 24 tot en met vrijdag 28 januari. Presentatoren en bekende gezichten van VitaalPlus, Martin Boomkens en Jacques van Timmeren, spreken met onder meer Shardi Duijf (Geriatrisch fysiotherapeut Fysioholland), Jeanette de Jaeger (Yogadocent), Esther Hurioglu (Voedingsdeskundige) en Rene Braad (Nederlandse Boksbond). Het programma is een voorproefje van de kennis, tips en beweegprogramma’s die VitaalPlus wekelijks organiseert en waarop belangstellenden zich kunnen abonneren.

Toegankelijk programma
De webinars duren 45 minuten en zijn iedere dag thuis te volgen om 10.00 en 19.00 uur. Deelname is gratis. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen. Inschrijven is hier mogelijk. Via een toegestuurde link kunnen de webinars eenvoudig worden gevolgd op de telefoon, computer of tv.

//Einde bericht

Bron: VitaalPlus

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: