Pressroom News Aktuell GmbH

KitzSkiWelt Tour – de langste skironde ter wereld

Foto:
Bedrijfsleiders van KitzSki en SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental zijn verheugd over de nieuwe KitzSkiWelt Tour. Foto KitzSki & SkiWelt.

Söll, 08 November 2021 /EZPress/ - De nieuwe uitdaging voor de betere skiërs, die hun capaciteiten en uithoudingsvermogen op de proef willen stellen! De nieuwe KitzSkiWelt Tour verbindt voortaan de SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental, herhaaldelijk uitgeroepen tot het meest ecologische skigebied ter wereld, met het skigebied KitzSki, het beste skigebied ter wereld. Met 85 kilometer afdaling als langste variant van Going naar Hollersbach/Mittersill - retour en een indrukwekkende diversiteit aan pistes is dit de langste skironde ter wereld en dus een absolute must voor elke skiër!

Toegang tot de KitzSkiWelt Tour is mogelijk vanuit veertien plaatsen in de SkiWelt en KitzSki (SkiWelt: Brixen im Thale, Ellmau, Going, Hopfgarten, Itter, Scheffau, Söll en Westendorf | KitzSki: Aschau, Kirchberg, Kitzbühel, Jochberg, Pass Thurn en Hollersbach/Mittersill). Langs de KitzSkiWelt Tour ontvouwen zich indrukwekkende bergpanorama’s op de Wilder Kaiser, de Hohe Salve, de Kitzbüheler en Tuxer Alpen en de Hohe Tauern. Ook zijn er tal van geschikte plekken voor persoonlijke foto’s als aandenken, op de Hohe Salve – de hoogstgelegen bedevaartskerk van Oostenrijk met uitzicht op ruim zeventig drieduizenders – en zelfs een professioneel Skiline Photopoint met camera bij het legendarische starthuis van de Streif-piste.

De speciaal ingerichte landing page www.skiwelt.at/kitzskiwelttour en www.kitzskiwelt.at geven vanuit elke instapplaats in KitzSki en SkiWelt de beste routevoorstellen voor de KitzSkiWelt Tour; hiermee kunnen de beide skigebieden moeiteloos worden genavigeerd en worden weergegeven op de interactieve skikaarten.

Wie op de KitzSkiWelt Tour onverhoopt de man met de hamer mocht tegenkomen, kan altijd gratis gebruik maken van de skibus voor de terugreis. Voor de KitzSkiWelt Tour zijn er aantrekkelijke dagkaarten inclusief goodies.

KitzSkiWelt Tour dagticket
Prijzen per persoon (geldig van 18-12-2021-18-3-2022):
Volwassenen: € 62,00 | Jongeren: € 46,50 | Kinderen: € 31,00
Gereduceerde prijzen in het laagseizoen en voor groepen vanaf 20 personen. Details op kitzski.at en skiwelt.at

Overigens: wie in bezit is van een SuperSkiCard of Snow Card Tirol, heeft al het ideale ticket in handen om de KitzSkiWelt Tour te verkennen.

Tip: om optimaal van de KitzSkiWelt Tour te genieten, wordt een persoonlijke skigids aanbevolen. De partners van de skischolen leveren hiervoor de experts bij uitstek!

Contact:
SkiWelt Wilder Kaiser- Brixental
+43 (0) 5333 400
www.skiwelt.at/kitzskiwelttour
| office@skiwelt.at

KitzSki – Bergbahn Kitzbühel
+43 (0)5356 / 6951
www.kitzski.at/kitzskiwelttour
| info@kitzski.at

Op de foto van links naar rechts: Johannes Winkler, Rudi Köck, Stefan Grafl, Anton Bodner, Christian Wörister, Mario Gruber, Friedl Eberl, Andreas Haselsberger en Hansjörg Kogler.

//Einde bericht

Bron: Newsaktuell.de

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: