Verrassend nieuw design sterrenbeeld-sieraad nieuwe trend

Foto:
Sterrenbeeldhangertje van Idelyne Bijoux op bol.com

Nieuw design sieraad van de 12 sterrenbeelden als hangertjes, met de sterren in kristal weergegeven, zoals ze in werkelijkheid aan de hemel staan.

Maarssen, 25 Oktober 2021 /EZPress/ - Je sterrenbeeld met de exacte stand van jouw sterren, weergegeven door schitterende Zirkonia kristallen in gouden hangertje met ketting. Design by Idelyne® Bijoux.

Sterrenbeelden worden steeds populairder. Niet alleen wordt de horoscoop steeds vaker gelezen, sterrenbeeld sieraden zijn dan ook een echte trend! Zo zijn kettingen met sterrenbeelden van Idelyne® Bijoux nu helemaal in. Nu verkrijgbaar op bol.com

Sterrenbeelden worden al sinds mensenheugenis als sieraad gedragen. Legio zijn dan ook de variaties, zowel in afbeelding als in toepassing. De unieke ontwerpen van Idelyne® keren van de symbolische verbeeldingen terug naar de natuur en hebben de twaalf sterrenbeelden gesmeed als hangertje tot een uniek sieraad, waarbij van elk sterrenbeeld de sterren worden weergegeven van fijn geslepen Frans kristal , zoals ze in werkelijkheid aan de hemel staan.
Exclusieve aanbieding op bol.com.

//einde bericht

Dit is een origineel persbericht. www.ezpress.eu. EZPress® News Distribution B.V.

Links:
Verkrijgbaar op bol.com

Contactinformatie
Idela Products
T: 0622011207
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: