Pressroom News Aktuell GmbH

Deutsche Hospitality en de Porsche Design Group lanceren een uniek hotelconcept

Foto:

München, 12 Oktober 2021 /EZPress/ - Deutsche Hospitality en de Porsche Design Group bundelen hun krachten om het merk Steigenberger Porsche Design Hotels te presenteren, een innovatief hotelconcept in het Luxury Lifestyle Segment. Steigenberger Porsche Design Hotels brengt design, technologie en lifestyle samen op het allerhoogste niveau. Het resultaat is een unieke merkbeleving, gecreëerd op basis van de designfilosofie en de waarden van het exclusieve lifestylemerk Porsche Design. Dit wordt gecombineerd met de superioriteit en ervaring van Steigenberger, die kan bogen op een representatieve traditie van meer dan 90 jaar.
Er is grote belangstelling van investeerders in Steigenberger Porsche Design Hotels. De eerste planningsfase omvat de bouw van maximaal 15 hotels in internationale metropolen als Londen, Singapore, Dubai en Shanghai.

Design en kwaliteit zijn de hoogste prioriteit
“Steigenberger Porsche Design Hotels creëert een merk dat de designfilosofie en de waarden van het exclusieve merk Porsche Design samenbrengt met de gastvrijheid en de hoogstaande service van een Steigenberger-hotel,” aldus Marcus Bernhardt, CEO van Steigenberger Hotels AG/Deutsche Hospitality. “Ons gezamenlijke doel is om een nieuw hotelproduct te ontwerpen voor een wereldwijde doelgroep die op zoek is naar uniciteit en die de hoogste eisen stelt aan kwaliteit.”
“Steigenberger Porsche Design Hotels zullen prat kunnen gaan op een buitengewoon en uitzonderlijk ruimte- en verlichtingsconcept,” legt Dr. Jan Becker uit, CEO van Porsche Design Group. “Innovatieve kamers en suites zullen beschikken over een uniek ontwerp en interieur dat de geest van de omgeving weerspiegelt. Reizigers die op zoek zijn naar uitzonderlijke ervaringen kunnen terecht bij Steigenberger Porsche Design Hotels op een aantal van `s werelds meest adembenemende locaties.”

De hotels zullen minstens 150 kamers, suites en penthouses bieden. Ze zullen ook over een opmerkelijk restaurant- en barconcept beschikken, en exclusieve Meet&Greet Cubes, een gezondheids- en schoonheidsfaciliteit en een fitnessruimte dat een oppervlakte van ten minste 1000 vierkante meter zal beslaan.
Deutsche Hospitality is via de bestaande merken reeds aanwezig in de segmenten Luxury, Upscale, Midscale en Economy. “We hebben onszelf ten doel gesteld om tegen 2027 een aanzienlijke wereldwijde groei te realiseren,” gaat Mr. Bernhardt verder. “Voor ons vormt Steigenberger Porsche Design Hotels een belangrijke stap om op lange termijn een aantrekkelijke doelgroep aan te spreken en om te voldoen aan de groeiende behoeften naar individualiteit, exclusiviteit, design en een onovertrefbare hotelervaring.”

De ontwikkeling van Steigenberger Porsche Design Hotels stelt Porsche Design in staat om diens merkfilosofie uit te breiden naar exterieur- en interieurarchitectuur. Dit resulteert in het toegankelijk maken van expertise in design voor een brede publieksgroep door middel van geweldige hotelprojecten. Jan Becker: “De factor merkperceptie wordt steeds belangrijker voor klanten. In hotels brengen we de merkbeleving op een unieke manier over en dit maakt het mogelijk om extra differentiatie op de markt te introduceren.”

Geactualiseerde persinformatie is beschikbaar op ons persportaal.


//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Links:
Geactualiseerde persinformatie is beschikbaar op ons persportaal.Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: