Italian fine dining bij Aroma in Vaassen

Opening nieuw restaurant iop 25 september 2021

Vaassen, 15 September 2021 /EZPress/ - Lange tijd was onduidelijk wat er met het voormalige driesterrenrestaurant De Leest in het Gelderse Vaassen zou gebeuren, maar nu is er duidelijkheid. De nieuwe eigenaar is de Italiaans-Nederlandse ondernemer Jan Leune die van deze bijzondere locatie een bestemming wil maken voor de verfijnde Italiaanse keuken. De nieuwe naam wordt: Aroma.

“Veel binnen het pand blijft hetzelfde”, vertelt Jan Leune. “Bedenk dat De Leest twee jaar voor zijn sluiting nog een grondige verbouwing onderging. We hebben eigenlijk alleen maar nieuwe stoelen besteld. Ook in ons restaurant wordt gestreefd naar een optimale beleving voor de gast, maar de gerechten uit de keuken komen uit Italiaanse windrichting. Samen met Pasquale Carfora en mijn dochter Elisa starten wij restaurant Aroma dat de verfijnde kant zal presenteren van de Italiaanse keuken. Want die is er!”
Met dit concept wil Aroma een inspirerende culinaire reis bieden door Italië. “Een pizza of een vitello tonnato zul je hier niet gauw tegenkomen”, zegt Leune. “En begrijp me goed: er is niks mis met die gerechten alleen zijn er al genoeg Italianen die zich daarin specialiseerden. Pasquales keuken zal zich focussen op Italiaanse ambachtelijke technieken die tot verfijning op het bord leiden. Dit betekent dat hij alleen maar gebruikmaakt van de beste Italiaanse ingrediënten en – vanzelfsprekend – Nederlandse producten uit de regio. Die huwen op harmonische wijze tot eigen creaties in onze keuken.”

//Einde bericht

Bron: Restaurant Aroma

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: