Workshop Mentale Fitheid op de Werkvloer

Foto:

Speciaal voor werkgevers in Flevoland

Almere, 14 September 2021 /EZPress/ - Corona maakt het niemand makkelijk. Ook werkgevers niet! Waar de ene medewerker thuiswerken heerlijk vindt, raakt de ander geïsoleerd en depressief en weer een ander kampt met grote vermoeidheidsverschijnselen. Voor veel werkgevers is dit herkenbaar en bovenal: zonder corona zijn die verschillen er dikwijls óók.

Speciaal voor werkgevers in Flevoland organiseert het samenwerkingsverband van GGZ en W&I de workshop Mentale Fitheid op de Werkvloer "


Voor werkgevers in Flevoland die met die verschillen om willen gaan en daar handvatten voor nodig hebben organiseert het Flevolandse samenwerkingsverband GGZ en W&I een informatieve en kosteloze workshop.
Wie graag van andere werkgevers hoort hoe zij die kwetsbaarheden van werknemers te lijf gaan en wat deskundigen adviseren, meldt zich aan voor de workshop ‘Mentale Fitheid op de Werkvloer’.

De workshop wordt gehouden op 7 oktober van 10.00 tot 12.00 uur - met aansluitend lunch - in Buiten Vitaal, Larserpoortweg 50 in Lelystad.

De bijeenkomst is een initiatief van het samenwerkingsverband GGZ – W&I binnen het Regionaal Werkbedrijf Flevoland/FlevolandWerkt waarin GGZ Centraal, Kwintes, gemeenten en UWV samenwerken. Het doel is om meer mensen met een psychische kwetsbaarheid in de arbeidsregio Flevoland aan het werk te helpen en te houden.

Werkgevers kunnen zich aanmelden op website www.flevolandwerkt.info

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Links:
Werkgevers melden zich hier aan voor de Workshop Mentale Fitheid op de Werkvloer

Contactinformatie
Cees Steijger
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: