Groei Brixxs met uitbreiding indrukwekkende portfolio

Na vele platformen, nu ook een API koppeling platform

Almere, 13 September 2021 /EZPress/ - Automatisering en digitalisering zijn tegenwoordig de kernwoorden van de toekomst. Vrijwel elk bedrijf ambieert verbeteringen op deze gebieden en het wordt dan ook beschouwd als de toekomst. Daarom is de markt voor dergelijke tools die automatisering en digitalisering mogelijk maken ook alsmaar aan het groeien. Er treden veel grote spelers toe en uit in deze markt maar een steady factor, in dit verder wilde landschap van de IT-markt, is Brixxs. Brixxs is een bedrijf dat een grote variatie aan IT-tools aanbiedt om bedrijven een stap in de juiste richting te laten zetten. Vandaag zijn zij met groot nieuws naar buiten gekomen, namelijk de toevoeging van een heus API-platform aan hun toch al indrukwekkende portfolio.

Het nieuwe API-platform van Brixxs zorgt ervoor dat bedrijven complexe, maar ook eenvoudige systemen aan elkaar kunnen koppelen, en dit brengt verassend veel voordelen met zich mee. Een Zapier-achtig platform, waarbij het eenvoudig is om systemen aan elkaar te koppelen. Helemaal als achter het platform een Nederlands, ISO en NEN gecertificeerd bedrijf zit. Bedrijven werken vele malen efficiënter en productiever met behulp van het API-platform van Brixxs. Gegevens hoeven niet meer over en weer overgeheveld te worden. Met het Brixxs API-platform is het makkelijk om snel tijd en geld te besparen, en dat is natuurlijk een enorm voordeel voor ieder bedrijf.

Brixxs heeft dan ook duidelijk lang gewerkt aan deze indrukwekkende nieuwe toevoeging aan de toch al even indrukwekkende bestaande portfolio van het bedrijf. Zo maakt het nieuwe API-platform gebruik van de nieuwste beveiligingsprotocollen om zo de bedrijfsveiligheid te allen tijde te waarborgen. Ook is deze tool sterk gefocust op moderne aanpasbaarheid, zo kan het API-platform precies afgesteld worden op de klantbehoefte. Brixxs heeft duidelijk gedacht aan de toekomst bij het ontwikkelen van deze API-tool, en dat is duidelijk terug te zien in het geweldige resultaat dat recent is vrijgegeven.

De toevoeging van een API-platform aan de indrukwekkende Brixxs portfolio is natuurlijk een grote mijlpaal voor het bedrijf, en de vreugde is dan ook duidelijk te merken op de werkvloer. De CEO van Brixxs, Freddy Jaarsma, blikt met veel trots terug op de integratie: “Via dit platform kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen met de hedendaagse API-vraagstukken. Naast de platformen voor Low Code, Videobellen, Digitaal ondertekenen en mobiele apps, is het een logische aanvulling om het Brixxs ecosysteem uit te breiden met een platform voor API-koppelingen. Dit is wederom een stap naar het strategische doel om binnen een aantal jaar uit te groeien tot een serieuze platform specialist.”

Over Brixxs
Brixxs is een IT-bedrijf dat eigenaar en regisseur is van een uniek en uitgebreid B2B software platform met als basis drie technologieën: low code, integraties tussen systemen en mobiele apps.
Brixxs heeft een groot aantal professionals gekoppeld aan het platform zodat altijd de juiste expertise beschikbaar is voor het IT-project. Hierdoor blijft de klant als platform gebruiker snel en wendbaar en is er geen behoefte om allerlei expertise zelf in huis te hebben.

Brixxs als platform beheerder zal altijd de focus blijven houden op innovatie en urgente klanteisen. Dat geeft niet alleen vertrouwen bij het ontwikkelen van de cloud applicatie, maar ook een hoop gemak. De software op het platform is in goede handen want, naast het leveren van veel kennis en ervaring binnen het applicatie project, is Brixxs gecertificeerd op ISO 9001, ISO 27001 en NEN7510.

//einde bericht

Bron: Brixx B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu.

Links:
Lees meer over de API koppelingen

Contactinformatie
Brixxs
T: 020-3892288
E: klik hierEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: