ViaVerne Lichtstudio verhuist naar De Bankier in Tilburg

Foto:

Tilburg, 30 Juli 2021 /EZPress/ - Na 10 jaar huisvesting aan de Jules Verneweg is de kogel door de kerk. ViaVerne Lichtstudio betrekt begin 2023 de begane grond van het nieuwe pand De Bankier aan de Spoorlaan 346 dat in totaal 76 meter de lucht in gaat. ViaVerne Lichtstudio geldt in Tilburg als een specialist in het bieden van een complete verlichtingsoplossing, zowel aan particulieren als bedrijven. Meer informatie over ViaVerne Lichtstudio is terug te vinden op http://www.viaverne.nl/.

Waarom verhuizen naar deze plek

Voor de rasechte Tilburger en directeur Maurice Janssens was het snel duidelijk dat de begane grond van De Bankier de ideale plek is om zich te vestigen. Niet alleen de centrale ligging van het pand is ideaal, ook de aspecten architectuur en duurzaamheid ziet hij terug in zowel De Bankier als de visie van ViaVerne Lichtstudio.

De Bankier bevindt zich op de hoek van de Spoorlaan en de Magazijnstraat die naar het Pieter Vreedeplein leidt. Deze nieuwbouw is een ontwikkeling van VOF Spoorlaan, een samenwerking tussen Novaform Vastgoedontwikkelaars en CRA Vastgoed (VB Groep). Duidelijk is dat het pand een stukje Tilburgse historie koestert. Janssens van ViaVerne Lichtstudio is dan ook zeer in zijn nopjes met het aangekochte bedrijfspand.

“In 1954 bouwde men op deze plek een kantoorpand voor Van Mierlo en Zoon, een bankgebouw dat lang als iconisch onderdeel van de Spoorlaan is gezien. Dat is het overigens nog steeds. Dat wij ons pal naast dat beeldbepalende pand mogen vestigen, doet mij als Tilburger enorm goed.”


Wat doet ViaVerne Lichtstudio

Meer dan 10 jaar is ViaVerne Lichtstudio een specialist in het geven van een compleet lichtadvies. Dit advies omvat onder meer een passende vormgeving van de verlichting, het juiste energieverbruik ervan en het creëren van een lichtbeleving. Om dit voor de klant te realiseren werkt ViaVerne Lichtstudio intensief samen met erkende partijen, zoals een architect, een projectinrichter, een installatiebedrijf en de gemeente. Janssens benadrukt dat de aanwezigheid van licht vaak onderschat wordt: “Licht speelt een grotere rol in ons leven dan wij denken. Bij een goede toepassing geeft het energie en creëert het een gevoel van ruimte.”

//Einde bericht

Bron: De Schrijfdokter

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V.. www.ezpress.eu

Links:
De Bankier

Contactinformatie
ViaVerne Lichtstudio
T: 013 - 4557808
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: