Flevolands schrijftalent kan weer aan de slag!

Foto:

Lelystad, 11 Juli 2021 /EZPress/ - Dit jaar wordt voor de dertiende keer de wedstrijd voor de IVIO-Andries Greiner Prijs georganiseerd. Voor 2021 heeft de jury gekozen voor een optimistisch thema: ECHT WEL! Met dit thema kunnen veel verhalenschrijvers stellig goed uit de voeten.

De IVIO-Andries Greiner Prijs is ingesteld in 2003. Het vormde het afscheidscadeau van de toenmalige directeur van IVIO. Enkele van de prijswinnaars zijn inmiddels doorgebroken. De meest bekende is de Almeerse Ilse Ruijters die al enkele succesvolle thrillers op haar naam heeft staan en onlangs een schrijversavond in de Flevomeerbibliotheek in Lelystad verzorgde.

De schrijfprijs kent twee categorieën: een tot 18 jaar en een voor 18 jaar en ouder. Voor elke prijs is een geldbedrag van 1250 euro en een oorkonde beschikbaar. De jury bestaat uit Andries Greiner als voorzitter, Marion Wichard en Henk Soomers, alsmede eerdere prijswinnaars Greta Woort en Bram Koedam.

De inzendtermijn sluit 4 oktober a.s. Alle informatie is te vinden op www.ivio-andriesgreinerprijs.nl. Schrijvers, schrijven maar!

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu


Contactinformatie
Cees Steijger
T: 06 55592365
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: