Steeds meer adel in Drenthe

Foto:
Het officiële certificaat van Highland Titles

Assen, 23 Juni 2021 /EZPress/ - Het aantal Lords en Ladies in Drenthe en omstreken groeit. Steeds meer ondernemers bezitten namelijk een stuk grond in Schotland. Als grondbezitter krijg je volgens de Schotse wet de titel van Lord of Lady. De omvang van je perceel maakt daarbij niet uit. Een online marketingbureau in Assen geeft nieuwe klanten een stuk grond in Schotland cadeau, en daarmee een adellijke titel.

Het perceel wordt officieel op naam geregistreerd door de Highland Titles Charitable Trust for Scotland. Dit is een bosbeheerorganisatie die stukjes grond verkoopt om de natuurreservaten Glencoe Wood en Mountainview te behouden voor bijen, vogels, kleine en grote zoogdieren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

“Het begon als cadeautje voor het personeel. Zij waren zo enthousiast, dat het ons leuk leek om ook nieuwe klanten er mee te verrassen”, aldus Mirthe Zoer, marketingspecialist bij Drijfveer Media. “We weten dat we er geen groot verschil mee maken, maar alle beetjes helpen. Het is leuk om een gimmick te combineren met verantwoord ondernemen.”

Het nieuwe eigendom wordt officieel bekrachtigd door een certificaat. Bij overlijden kan het land aan een nazaat geschonken worden en blijft het in de familie.

De nieuwe grondbezitters kunnen zomaar buren worden van Nelson Mandela, Kate Moss, Phil Collins, Liz Hurley, Bette Midler en Cyndi Lauper. Zij bezitten ook allemaal een klein stukje grond in Glencoe Wood.

//Einde bericht

Bron: Drijfveer Media

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution www.ezpress.eu

Links:
Online marketingbureau Drijfveer Media

Contactinformatie
Mirthe Zoer
T: 088 - 115 5666
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: