Eindje Spelen: het teamspel met álles over Eindhoven

Eindhoven Museum is terug en presenteert Eindje Spelen!

Eindhoven, 10 Juni 2021 /EZPress/ - Ga zondag 27 juni met een team vrienden of familie aan de slag met Eindje Spelen. Eindje Spelen is een teamspel met allerlei vragen en opdrachten over onze stad, toen en nu. Samen moet je locaties herkennen, foto’s en filmpjes maken, (historische) vragen beantwoorden, informatie achterhalen, opdrachten uitvoeren en de stad in voor antwoorden.

Welk knotje is van DJ La Fuente? Waarom heet de IJzeren Man eigenlijk zo? In welk stadsdeel staat friettent Martin Zwerts? Het is een spel over Eindhoven met urban vragen, historische feiten (opzoeken mag!), leuke weetjes en typisch Eindhovense opdrachten. Elk teamlid kan op deze manier een bijdrage leveren. Eindje Spelen laat je op een andere manier naar de stad kijken en biedt een nieuwe blik op Eindhoven.

Deelnemen
Schrijf je in met een team van vrienden, familieleden, collega’s of (sport)club. Het spel kun je 27 juni tussen 10:00 en 17:00 uur op elke gewenste locatie spelen, zoals in de tuin, op het terras of aan de IJzeren Man. De antwoorden lever je digitaal in en een deskundige jury van Eindhovenaren beoordeelt de inzendingen.
De winnaars krijgen met het hele team een overnachting in het preHistorisch Dorp cadeau. Meedoen is gratis en inschrijven kan vanaf nu op eindjespelen.nl. Het spel is ook in het Engels beschikbaar!

Het is overigens ook mogelijk om na 27 juni Eindje Spelen voor de lol te spelen. Vanaf 28 juni zijn alle vragen en antwoorden terug te vinden op de website van Eindje Spelen.

Inschrijven
zondag 27 juni
deelname tussen 10:00 en 17:00 uur
maximaal 10 personen per team
deelname gratis
meld je ook aan bij het Facebookevenement

//Einde bericht

Bron: Eindhoven Museum

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: