STARZPLAY-series en -films binnenkort bij Canal Digitaal

Hilversum, 15 April 2021 /EZPress/ - 5 uur geleden

Dit is een origineel bericht van
Vanaf 16 april inclusief voor abonnees bij hun huidige pakket

Eind vorig jaar is Canal Digitaal een andere weg ingeslagen door naast lineaire televisie ook kwaliteitsseries van Canal+ on demand aan te bieden. Vanaf 16 april worden aan dit aanbod series en films van de internationale streamingservice STARZPLAY toegevoegd. Canal Digitaal, de op twee na grootste televisie-provider van Nederland, zet zich hiermee op de kaart als serieuze, volwassen streamingsdienst. Canal Digitaal is onderdeel van de Canal+ Group.

Door de samenwerking met STARZPLAY wordt het huidige aanbod van Canal Digitaal aangevuld met 129 bekende en bekroonde series en films. Abonnees hoeven hiervoor geen extra pakket af te sluiten, maar krijgen dit standaard bij hun huidige pakket*. Zij kunnen dus vanaf 16 april direct beginnen met kijken. Door enkel kwaliteitsseries en -films te selecteren, wil Canal Digitaal zich onderscheiden van de grote spelers in streamingland.

Christiaan Puper, country manager bij Canal Digitaal: ‘Er is op dit moment een onstilbare honger naar interessante content . Nu we onderdeel van Canal+ Group zijn, kunnen we onze klanten voorzien in die behoefte. De series van STARZPLAY sluiten naadloos aan bij wat we onze klanten willen bieden: kwaliteitsseries die je wereld verrijken en vergroten. Met ons onderscheidende aanbod denken we een rijke toevoeging te zijn op de gevestigde markt.’

STARZPLAY zelf geeft in een reactie aan ook erg uit te kijken naar de samenwerking met Canal Digitaal:

`We zijn verheugd om uit te breiden naar Canal Digitaal en kijkers in Nederland bekend te maken met STARZPLAY ,` aldus Superna Kalle, Executive VP van Starz .`Als een gevestigd en vertrouwd merk in de markt, komen de verwachtingen van Canal Digitaal met hun geweldige dienst overeen met die van ons en kijken we er samen naar uit om het publiek de uitgebreide bibliotheek van STARZPLAY met boeiende series en films aan te bieden.`

Kwaliteitsseries en -films
Canal Digitaal onderscheidt zich van andere streamingdiensten door zijn hoogwaardige series en films van Canal+ en nu ook van STARZPLAY . Zoals de serie Ramy, die een Golden Globe won voor ‘Beste acteur in een komedie’ en gaat over de struggle van een moslimjongen in de westerse wereld. Voor de liefhebbers van kostuumdrama is er The Great , over Catharina de Grote, waarin grote namen spelen als Elle Fanning en Nicholas Hoult. De door George Clooney geregisseerde satirische serie, Catch 22 is afgeleid van het gelijknamige boek en speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog. Voor de true-crime serie The Act ontving Patricia Arquette zowel een Emmy als een Golden Globe. En tot slot heeft de Volkskrant de romantische serie Normal People bekroond met vijf sterren. Kortom, een grote variatie aan series en genres met één gemene deler; ze zijn van hoge kwaliteit.

Sinds 2019 is Canal Digitaal weer onderdeel van Canal+ Group, televisie-provider en producent van Europese films en series. Televisie en series kijken bij Canal Digitaal kan vanaf € 14,95 per maand. *De STARZPLAY-films en series zijn inclusief voor alle OTT-abonnees, IPTV-klanten en satelliet-klanten met het pakket Rijk en Royaal.

//Einde bericht

Bron: Canal Digitaal B.V. / M7 Group S.A.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: