Pressroom Vrijensociaal

CORONA IN HET JUISTE PERSPECTIEF

Foto:
Bas Filippini Vrij en Sociaal Nederland

VRIJ EN SOCIAAL NEDERLAND REIST DOOR NEDERLAND MET CORONA-PAAL

Assen, 10 Maart 2021 /EZPress/ - Vrij en Sociaal Nederland zette gisterenmiddag op Het Plein in Den Haag de Corona-paal neer. De paal van 5 meter en 22 centimeter vertegenwoordigt alle inwoners van Nederland. In verschillende kleuren is weergegeven hoeveel baby’s er het afgelopen jaar geboren zijn, hoeveel mensen er overleden zijn en welk deel daarvan mogelijk overleden is aan de gevolgen van Corona. Bas Filippini; “Als je hiernaar kijkt besef je nog meer dat de maatregelen die genomen zijn en nog steeds van kracht zijn, veel te ver gaan. Het is niet meer proportioneel om een hele samenleving lam te leggen voor minder dan 1% van de bevolking.”

Het is nu tijd om corona in het juiste perspectief te plaatsen. "


De Partij Vrij en Sociaal Nederland heeft geen gemakkelijke start gehad dit jaar. Na het conflict met Willem Engel ging de partij zonder hem verder met lijsttrekker Bas Filippini. Gisteren won de partij een eerste rechtszaak waardoor zij de domeinnaam Vrij en Sociaal en andere merkrechten terugkrijgen als bestuur. Een belangrijke overwinning in de aanloop naar de verkiezingen.

De Corona-paal
Op de paal van 5,22 meter is een heel klein geel streepje op de top dat de mogelijke Corona doden aangeeft, namelijk 4,5 mm. Bas vervolgt: “Uit deze Corona-paal blijkt dat er geen enkele grond meer is voor het bestaan van een pandemie. En we weten ook niet of deze 15.000 mensen aan, met of zelfs zonder COVID -19 gestorven zouden zijn. Laten we ons normale sociale leven weer oppakken. Laten we de winkels weer openen, onze cultuurcentra, theaters, muziekpodia, onze sportcentra. Laten we verdere schade aan onze samenleving voorkomen. Het is nu tijd om corona in het juiste perspectief te plaatsen.”

De komende dagen reist Vrij en Sociaal Nederland door het land met de paal. “Juist omdat de impact pas duidelijk wordt als je de verhoudingen voor je ziet,” aldus Filippini. De Corona-paal is dagelijks om 15 uur te zien in een andere stad. Vandaag is de paal op het Domplein in Utrecht, op donderdag op de Grote Markt in Haarlem, op vrijdag op de Grote Markt in Groningen en op zaterdag in Amsterdam op de Dam.

Petitie voor een open samenleving
De Partij Vrij en Sociaal Nederland is begin deze maand met succes een petitie gestart om de samenleving per direct weer te openen. Ook is de partij tegen vaccinatiedwang en het bijbehorende vaccinatie paspoort. De petitie is tot nu toe al ruim 75.000 keer ondertekend en wordt binnenkort aangeboden aan de Tweede Kamer.
https://petities.nl/petitions/voor-een-open-samenleving-zonder-test-en-vaccinatiedwang

Rechtszaak gewonnen
Gisteren deed de rechter uitspraak over het domein met de naam Vrij en Sociaal en kan Vrij en Sociaal Nederland deze terugvorderen van de groep van Willem Engel, die dit domein ten onrechte misbruikt. Via de ontvreemde URL “vrijensociaal”, routeert zij namen van de partij Vrij en Sociaal Nederland door naar eigen websites en naar van de partij ontvreemde social media accounts. Ook maakt deze groep gebruik van intellectueel eigendom van de partij en het werven van leden voor de eigen lijst. De rechter oordeelde dat dit per direct gestopt moet worden onder laste van een dwangsom.

Bas Filippini is opgelucht. “Dit is een belangrijke uitspraak van de rechter. Voor ons het bewijs dat wij als legitiem bestuur nu verder kunnen en schoon schip kunnen maken zonder extreme uitspraken of een imago wat niet bij onze partij past. Een mooie overwinning in de aanloop naar de verkiezingen.
Persspreker Denis Wood Telefoon: 06 28487085

Meer informatie over de partij is te vinden op www.vrijensociaalnederland.nl

//Einde bericht

Bron: Vrij en Sociaal Nederland

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution www.ezpress.eu


Links:
website Vrij en Sociaal Nederland

Contactinformatie
Vrij en Sociaal Nederland
T: 06 28487085
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: