RU OPEN Talent Contest 2021 van start

Rotterdam, 01 Maart 2021 /EZPress/ - De derde editie van de RU OPEN Talent Contest, een samenwerking tussen OPEN Rotterdam en Rotterdam Unlimited, gaat op 1 maart 2021 van start. Aspirant artiesten kunnen tot 30 april een filmpje uploaden van hun act om mee te dingen naar een optreden op Rotterdam Unlimited 2021 en een prijzenpakket.

Er zijn verschillende manieren om mee te doen. Meedoen aan een van de twee OPEN Mic avonden op 26 maart en 23 april in t Klooster, Afrikaanderplein 1 te Rotterdam. Op beide avonden zijn talentscouts aanwezig acts selecteren voor deelname aan RU OPEN Talent contest. Of je kan met je telefoon een filmpje maken van je act en deze insturen. Een deskundige jury zal tussen 1 mei en 15 mei de toegezonden video’s beoordelen. Zes talenten worden door de jury uitgekozen om door te gaan naar de finale op 10 juni in het nagelnieuwe Theater Zuidplein. Daar verzorgen de finalisten een optreden van 10 minuten voor de jury, die vervolgens de winnaar zal aanwijzen. De winnaar treedt zaterdag 31 juli live op op een van de podia op Rotterdam Unlimited 2021. De finale van de RU OPEN TALENT Contest wordt uiteraard uitgezonden op de kanalen van OPEN Rotterdam. Daarbij zal de winnaar serieuze coaching aangeboden krijgen om net dat beetje extra mee te krijgen om een kickstart te maken van zijn of haar carrière.

Wat kan je winnen?
1/ Een Live optreden van 10 min. op een van de podia van Rotterdam Unlimited 2021, opgenomen en uitgezonden door OPEN Rotterdam.
2/ coaching op gebied van artistiek ondernemerschap
3/ een geldprijs van euro 500,00

In eerdere edities werden respectievelijk Lii (2019) en Jozay (2020) onbetwiste winnaars van de RU OPEN Talent Contest. Lii is een Rotterdamse rapper die zich meer dan staande wist te houden op het podium, tussen optredens van Frenna en Femi Kuti & The Positive Force. Het optreden van Jozay – winnaar 2020 – heeft vanwege corona niet plaats kunnen vinden. Zijn optreden is doorgeschoven naar 2021!

//Einde bericht

Bron: Rotterdam Unlimited

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: