Pressroom BPOC2020

Buitenparlementaire Onderzoekscommissie op stoom!

Presentatie tussenrapport BPOC2020 in de week van 22 februari

Alphen aan den Rijn, 16 Februari 2021 /EZPress/ - De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie brengt haar tussenrapport uit in de week van 22 februari. Het zal fysiek en in persoon worden aangeboden aan de regering en tal van instanties zoals Jeugdzorg, KHN, RtailIn, FNV, CNV, Nationale Ombudsman etc.

Drs. Pieter Kuit, oprichter en voorzitter: `Het rapport is opzienbarend en zal veel stof doen opwaaien. Het stelt het beleid van dit kabinet aan de kaak, en zal zeker grote gevolgen hebben! Dit rapport is niet te negeren!`

De BPOC 2020 doet middels het horen van getuigen onderzoek naar de door de overheid getroffen maatregelen in het kader van Covid-19, het coronavirus.

De commissie hoort deskundigen zoals artsen, wetenschappers, juristen en hoogleraren. Ook worden (horeca)ondernemers, docenten en ouders gehoord, om een zo breed mogelijk beeld van de invloed van de maatregelen op mens en maatschappij te krijgen.

De volgende vragen staan centraal: Waarom zijn sinds 15 maart 2020 Covid-19 beperkende maatregelen opgelegd? Zijn deze maatregelen effectief en staan ze in verhouding tot de ziekte die veroorzaakt wordt door het door het SARS-CoV-2 virus?

De verhoren zijn openbaar, worden gefilmd en gestreamd. Van de verhoren is een schriftelijk verslag gemaakt.

De commissie is opgericht door Drs. Pieter Kuit en zijn dochter Jade Kuit uit bezorgdheid over het beleid van de Nederlandse regering ten aanzien van COVID-19, en de invloed die dat beleid heeft op mens en maatschappij.

//Einde bericht

Bron: BPOC2020

Dit is een origineel persbericht EZPRess News Distribution www.ezpress.eu

Links:
De website van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie
Bestel hier het tussenrapport BPOC2020

Contactinformatie
Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 (BPOC2020)
T: 0687471787
E: klik hier



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: