Kieskeurig.nl maakt click & collect-afhaalpunten inzichtelijk met button

Haarlem, 04 Februari 2021 /EZPress/ - Kieskeurig.nl toont vanaf 10 februari in samenwerking met retailpartners zoals o.a. Expert, EP, PlatteTV en Kamera Express een aparte afhaalbutton bij de winkels waar het afhalen van online bestelde producten weer mogelijk is. Op deze manier wil Kieskeurig.nl de consument zo goed en zo volledig mogelijk voorlichten, en komt het de webshops tegemoet die dit graag inzichtelijk willen maken richting de consument.

Halverwege december besloot het kabinet om alle niet-essentiële winkels te sluiten. Omdat producten sindsdien alleen online besteld kunnen worden, is er over de hele markt gezien sprake van een toename van het online verkeer. "Vanwege de sluiting van fysieke winkels is er een aanhoudende stroom van consumenten die online op zoek zijn naar een product. Aan ons de taak om deze consumenten zo goed en zo volledig mogelijk voor te lichten. Bij ieder besluit van het kabinet dat betrekking heeft op onze branche, kijken wij dan ook meteen wat we kunnen doen om de consument erbij te helpen”, aldus Wendy Kuiper, Consumer Strategy Manager Kieskeurig.nl.

Aparte afhaalbutton
Nu afhalen bij een fysieke vestiging vanaf 10 februari weer mogelijk is, lanceert Kieskeurig.nl de afhaalbutton. De afhaalbutton wordt getoond bij de webshops waar het afhalen van online bestelde producten in een fysieke vestiging mogelijk is. Kuiper: “Omdat bij de sluiting van niet-essentiële winkels medio december het in eerste instantie nog wel mogelijk leek om producten af te halen, hebben wij toen al de afhaalbutton ontwikkeld. Uiteindelijk bleek dat deze button op dat moment niet ingezet kon worden, maar nu gelukkig wel.”

Over Kieskeurig.nl
Kieskeurig.nl, onderdeel van Reshift, is in 1999 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete vergelijkingswebsite. Het doel van Kieskeurig.nl is om de consument betrouwbare, onafhankelijke informatie te verschaffen over diverse producten. Dagelijks bezoeken ruim 170.000 consumenten Kieskeurig.nl. Zij vergelijken hier producten, prijzen en winkels, beschrijven hun ervaringen met producten en lezen de reviews van andere consumenten.

//Einde bericht

Bron: ACM

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: