Nieuwe app voor de detailhandel en horeca

Foto:
In 2 stappen kiezen uit 100 rubrieken

Weg met plastic winkelpasjes

Groningen, 26 Januari 2021 /EZPress/ - Veel winkeliers hebben het zwaar. Niet alleen vanwege de coronacrisis, maar ook doordat het online shoppen enorm is toegenomen.

“Hoe leuk zou het zijn, als er een supergoedkoop centraal platform zou zijn, die alle winkeliers de gelegenheid biedt om gemakkelijk gevonden te worden?”, vraagt Hendrik Rozenveld, initiatiefnemer van de PromoNL app zich af. De app die hij ontwikkelde biedt uitkomst bij adverteren, vacatures publiceren en omvat een digitaal spaarpunten systeem (DSS). “Dat maakt het gebruik van plastic winkelpasjes helemaal overbodig”, zegt Rozenveld enthousiast.

Sinds kort is de app PromoNL gratis verkrijgbaar en stelt detailhandelaren in staat gezamenlijk een vuist te maken tegen internetgiganten, die de online handel domineren wat ten koste gaat van de traditionele detailhandel. Behalve het publiceren van vacatures zijn de diensten op de app niet gratis. Rozenveld: “We bieden ze echter wel zeer tegen aantrekkelijke tarieven aan.

Om ondernemers kosten en tijd te besparen is de app zeer toegankelijk gemaakt. Geen moeilijke procedures voor het uploaden van een advertentie of vacatures, zoals bijvoorbeeld het geval is op andere social media. Het is echt in een handomraai geregeld.

De laagdrempelige app is via Google Play Store te downloaden. Handleidingen staan op https://www.databolism.nl/public/promonl.php, maar zijn ook via het menu van de app toegankelijk.

//Einde bericht

Bron: Databolism

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution www.ezpress.eu

Links:
PromoNL: de kracht van samen

Contactinformatie
Databolism
T: 0610315386
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: