Nieuwe look voor Beat Cycling in 2021

Foto:
Foto: Beat Cycling

Amsterdam, 04 Januari 2021 /EZPress/ - Op de eerste dag van het nieuwe jaar presenteerde BEAT Cycling haar nieuwe tenue voor 2021. Samen met kledingpartner AGU is gekozen voor een uitdagend design dat zeker zal gaan opvallen in de koers.

Geert Broekhuizen: "We hebben gekeken naar de trends in de wielerwereld. Waar tot een paar jaar terug de strepen en lijnen erg populair waren, was dat afgelopen jaar meer de gradient-style. In het komende jaar zal de trend meer zijn richting gewaagde patronen. Daar hebben wij ons nieuwe shirt op gebaseerd, waarbij we natuurlijk rekening gehouden hebben met onze clubkleuren. We vinden zelf dat het goed is gelukt: met dit mooie en aantrekkelijke shirt kan je goed gesoigneerd in rond rijden. Er is dus een shirt voor onze weg- en baanrenners en daarnaast hebben we ook eenzelfde shirt, zonder partnerlogo`s, voor de members van de community. Op het topsport shirt is het Justlease logo terug te vinden op de zijkanten, het logo van Koga op de schouders, uiteraard het logo van AGU op de borst en als laatste Dynaplus op de mouw.``

Naast het feit dat dus AGU kleding-leverancier blijft van de ploeg, blijft ook Koga Bikes aan boord. Het design van de Koga Kimera Premium zal hetzelfde zijn als afgelopen jaar. Wel gaat de ploeg komend jaar de switch maken naar Shimano Ultegra Di2. XLC blijft leverancier voor de afmontage, evenals 4iiii voor de powermeters. FFWD is de nieuwe leverancier van de wielsets: de renners zullen de koersen op de Ryot 44 en Ryot 55 gaan betwisten.

//Einde bericht

Bron: Beat Cycling

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: