De allergrootste koffiewinkel van CoffeeCompany is vandaag geopend

Rotterdam, 17 December 2007 /EZPress/ - Gek op koffie? Captain Nienke en haar team van barista's staan te trappelen achter het nieuwe espressoapparaat om al hun koffiegeheimen te laten zien.

Ontspan met de krant en een espresso in een luie stoel of neem een lekkere koffie 'to-go' mee naar je werk. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen voor een bezoek aan de CoffeeCompany. De studente die met haar vriendinnen heeft afgesproken of de jonge vaders op hun vrije dag. De zakenman die een koffie 'to-go' meeneemt of de co-assistente die, op weg naar het Dijkzigt, nog even een haar dubbele soya-latte bestelt voor op de fiets.

Zoveel verschillende mensen, zoveel koffierituelen en dat is precies wat de CoffeeCompany nu biedt in het centrum van Rotterdam. Op de hoek Eendrachtsplein en de Oude Binnenweg even genieten van de lekkerste cappuccino, een strakke espresso of een heerlijke latte na een bezoek aan een van de vele winkels of culturele hotspots in de buurt.

Rick Bekkema: "Klanten kunnen zich hier ontspannen. Het is een prachtig coffeehuis geworden, met mooie lange banken, stoelen, en natuurlijk onze lange tafel. Je hoeft trouwens niet binnen te blijven, voor de snelle stadsnomaad hebben we natuurlijk ook de coffee'to-go'. Het is een manier van coffeedrinken die niet meer weg te denken is in het leven in de grote stad. Een kwartiertje eerder de deur uit, het koffieapparaat ongebruikt thuis achterlaten, en op weg naar je werk een super latte 'to-go' scoren!"

Komt dat zien en proeven aan het Eendrachtsplein 2 te Rotterdam.

//einde bericht

Bron: De Coffee Company B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: