Pressroom Van Boxtel hoorwinkels

Van Boxtel hoorwinkels geeft premium hoortoestel cadeau!

Foto:
Algemeen Directeur Paul Vondenhoff reikt de prijs uit aan de gelukkige winnaar.

Waardenburg, 18 September 2020 /EZPress/ - Van Boxtel hoorwinkels heeft één van hun klanten wel heel blij gemaakt. Deze kreeg een set premium hoortoestellen cadeau; de Audika G500RS, één van de beste hoortoestellen op dit moment, oplaadbaar én met Bluetooth verbindingsmogelijkheden.

Naast een mooi aanbod voor nieuwe klanten, wilden wij ook iets doen voor onze bestaande klanten.  "


Van Boxtel hoorwinkels bestaat dit jaar 65 jaar. Dit vieren ze al het hele jaar, zowel voor nieuwe klanten als bestaande klanten. Voor hun vaste klanten organiseerde Van Boxtel hoorwinkels een Prijzenfestival. Vaste klanten kregen een e-mail, of een brief, met een link naar een speciale actiepagina. Hier moesten zij een slagzin afmaken, namelijk; Ik ben klant bij Van Boxtel hoorwinkels omdat…

De gelukkige winnaar
De winnaar van de hoofdprijs, de heer Floor, wist niet wat hem overkwam. Hij en zijn vrouw werden op vrijdag 18 september feestelijk ontvangen in ‘hun’ Van Boxtel hoorwinkel in Amersfoort. Van Boxtel hoorwinkels had meneer wel verteld dat hij een prijs gewonnen had, maar niet welke. Toen hij arriveerde stond de directeur van Van Boxtel hoorwinkels klaar om hem de prijs te overhandigen met een feestelijke cheque, champagne en een heerlijke taart. ’’Ik had het totaal niet verwacht, ik win eigenlijk nooit iets. Ik ben heel benieuwd hoe mijn hoorbeleving met deze nieuwe, premium hoortoestellen gaat zijn’’, aldus de heer Floor.

‘’Vaak wordt er met (jubileum)acties alleen aan het aantrekken van nieuwe klanten gedacht. Wij wilden dat anders doen. Naast een mooi aanbod voor nieuwe klanten, wilden wij ook iets doen voor onze bestaande klanten. Zij zijn ons al die tijd trouw geweest en dat waarderen we enorm’’ aldus Paul Vondenhoff, Algemeen Directeur bij Van Boxtel hoorwinkels.

Inzendingen Prijzenfestival
‘’De reacties zijn overweldigend. We hebben veel mooie reacties van onze klanten gehad. Ontroerende verhalen, maar ook prachtige complimenten, waarvan veel ook persoonlijk gericht aan onze winkels en onze medewerkers’’ vertelt Paul Vondenhoff. Daarnaast hebben klanten die niet over een computer beschikken prachtige woorden opgeschreven en deze op de post gedaan of in de winkel afgegeven. Het is geweldig om te zien dat zij die extra moeite hebben gedaan.

Jubileumactie
Hoorzorg voor iedereen bereikbaar maken, zonder in te leveren op kwaliteit, dat is wat Van Boxtel hoorwinkels dagelijks doet. Tijdens de Jubileumactie profiteren mensen gewoon van de persoonlijke benadering, goede service en kwaliteit waar Van Boxtel hoorwinkels om bekend staat. Wanneer iemand recht heeft op vergoeding krijgen zij een prachtige korting, zij betalen namelijk geen eigen bijdrage. Ook op premium hoortoestellen geldt een mooi jubileumaanbod. De gemiddelde vergoeding die de zorgverzekering uitkeert op categorietoestellen, geeft Van Boxtel hoorwinkels als korting op hun premium hoortoestellen.

Om nog meer mensen de kans te geven om te profiteren van deze Jubileumactie heeft Van Boxtel hoorwinkels besloten om deze te verlengen t/m 31 december 2020.

Meer informatie over de jubileumactie vind je via https://www.vanboxtelhoorwinkels.nl/kwaliteit-zonder-prijskaartje.

//einde bericht

Bron: Van Boxtel hoorwinkels

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu.

Links:
Van Boxtel hoorwinkels website
Van Boxtel hoorwinkels facebook
Kwaliteit zonder prijskaartje

Contactinformatie
Van Boxtel hoorwinkels
T: 0418-657440
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: