Waarom André Hazes een carrière in de schoonmaak misliep

Foto:

Dronten, 31 Augustus 2020 /EZPress/ - In het boek ‘Glamour & intriges’ laat Henk Cornelisse uit Amsterdam de wondere wereld van de schoonmaak zien. Aan de hand van zijn wonderbaarlijke carrière wordt getoond hoe uniek de schoonmaakwereld is. Het boek is een feest der herkenning voor vakgenoten. Voor niet-betrokkenen geeft het een uiterst fascinerend inzicht. Wist u bijvoorbeeld dat André Hazes een glansrijke carrière in de schoonmaak is misgelopen?

Boek Glamour & intriges biedt een uniek kijkje in de schoonmaakwereld "


Via anekdotische, ontroerende en intrigerende verhalen biedt Henk Cornelisse de lezers een uniek kijkje in de fascinerende schoonmaakwereld. Waar de schone schijn soms bedriegt. Het boek maakt, naast maatschappelijke issues, duidelijk welke raakvlakken bijvoorbeeld Sjaak Swart, Klaas Jan Huntelaar en andere BN’ers en politici met de schoonmaak hebben.

Maar ook waarom André Hazes zijn carrière in de schoonmaak is misgelopen en waarom Jaap van Zweden in een exclusief concert de sterren van de hemel voor de schoonmaak speelde. Of hoe schoonmakend Nederland internationaal furore maakte. Last but not least is het een eerbetoon aan alle schoonmakers, de nieuwe helden van onze samenleving, zoals ook zo betiteld door onze premier en koning.
Het eerste exemplaar van Glamour & intriges wordt op 2 september 2020 in Den Haag uitgereikt aan de voorzitter van MKB-Nederland Jacco Vonhof.

Over de auteur
Henk Cornelisse bracht zijn jeugd door in de Pijp in Amsterdam. Na het verliezen van zijn wilde haren in de provo-tijd schopte hij het tot ‘glamourboy’ bij De Gast Schoonmaakbedrijven. De schrijver was o.a. verantwoordelijk voor het project De Witte Werkster, dat niet staat voor een huidskleur, maar voor de extra dimensie aan de zogeheten ‘Melkert banen’. Tevens stond hij aan de basis van de Dagschool voor Schoonmakers.

Boekgegevens
Titel: Glamour & intriges
Auteur: Henk Cornelisse
Verschijningsdatum: 07-09-2020 Aantal pagina’s: 160
ISBN: 9789090334813 Illustraties: Ja
Verkoopprijs: € 19,99 Uitvoering: Paperback

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Contactinformatie
Ruben Lijzenga
T: 06 83639876
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: