EasyPark breidt dienstverlening uit met Europese parkeerpas

Almere, 03 Juni 2020 /EZPress/ - EasyPark, één van de grootste aanbieders van slimme parkeeroplossingen start met een handige pas die toegang geeft tot tienduizenden parkeergarages en P&R locaties in Europa. Alle transacties met de EasyPark Card worden samen met de parkeerkosten van de EasyPark app op 1 factuur geplaatst inclusief lokale BTW. De nieuwe pas is vanaf heden beschikbaar als eerste voor Nederlandse klanten.

EasyPark was al de enige Europese oplossing voor straatparkeren met één app met Europese dekking en toegang tot 1500 plus steden in 20 landen. Met de nieuwe pas is het nu ook mogelijk om te betalen voor parkeergarages op bijvoorbeeld luchthavens, treinstations, winkelcentra, evenementlocaties en in city centra. Ook het vooraf reserveren van parkeerplaatsen is op steeds meer locaties mogelijk door vooraf online te boeken en met de EasyPark Card af te rekenen.

Veilig contactloos betalen
De nieuwe pas is ook voorzien van de mogelijkheid om contactloos te betalen en snel, simpel en veilig “in en uit te checken” in parkeergarages door te swipen bij de slagboom bij het in- en uitrijden. Het betalen van losse tickets bij een betaalautomaat is dan niet meer nodig.

“Met de lancering van de EasyPark Card maken we het mogelijk om invulling te geven aan de autoluwe binnenstad en tegelijkertijd onze gebruikers te voorzien van een volledige parkeeroplossing, zowel op straat als in de garage” aldus Bernd Reul, Country Director Benelux.

Samen met Visa en XXImo
De nieuwe pas maakt gebruik van de technologie van XXImo Mobility en transacties worden verwerkt via het Visa-netwerk. “Wij ondersteunen EasyPark graag met ons platform, klaar voor geografische en productuitbreiding” zegt XXImo’s CEO Patrick Bunnik.

//Einde bericht

Bron: EasyPark

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: