Infinity College opent sowieso de deuren na de meivakantie

Foto:
Op de vestiging in Utrecht is de ruimte nu al ingericht volgens de RIVM-richtlijnen (Eigen foto).

Lelystad, 21 April 2020 /EZPress/ - Na een enquête onder onze leerlingen en hun ouders, heeft Infinity College zojuist besloten na de meivakantie hoe dan ook haar deuren te openen, ongeacht de uitkomst vanavond van de persconferentie van de minister president.

Waarom doet Infinity dit?
"Van ouders en ook van leerlingen hebben we begrepen dat zij het fijn zouden vinden als onze vestigingen weer open gaan. Infinity College wil en kan aan die wens tegemoet komen. Infinity College heeft op haar locaties namelijk voldoende ruimte om de anderhalve meter ruimte afstand te kunnen waarborgen. Op de vestiging in Utrecht is de ruimte nu al ingericht volgens de RIVM-richtlijnen. Leerlingen zitten op ruime afstand van elkaar, benodigde materialen tijdens de les kunnen vanaf gepaste plaatsen gepakt worden, et cetera."

Hoe kunnen we dit waarmaken?
"Infinity College biedt kleinschalig (particulier) onderwijs aan en heeft daarom sowieso met kleine groepen leerlingen te maken. Daarnaast beschikken we over locaties waar volop ruimte is om de gewenste afstand tot elkaar te waarborgen. Bovendien ontvangen we de leerlingen in twee dagdelen; de helft van de leerlingen krijgt in de ochtend les en de andere helft van de leerlingen krijgen in de middag les."

Keuzevrijheid voor ouders/leerlingen
"Ouders en leerlingen hebben overigens de vrijheid om te kiezen of hun kind naar school komt of dat hij of zij de lessen vanuit huis blijft volgen. Het online onderwijs gaat namelijk onverminderd door. Er zal dus (tijdelijk) een hybride onderwijsvorm aangeboden worden.
Met deze aanpassingen bieden we onze leerlingen de maximale mogelijkheden om hun leerjaar goed voort te zetten."

Over Infinity College
Infinity College biedt al meer dan 70 jaar vernieuwend particulier voortgezet onderwijs volgens het bewezen concept van De Wereldschool. De nadruk ligt op individuele aandacht en begeleiding, waarbij de situatie van de leerling het uitgangspunt van het leertraject vormt. Deze methode staat garant voor onderwijs op maat met een gemiddeld slagingspercentage van 96%. Infinity College zorgt met ervaren, bevoegde docenten en professionele coaches dat leerlingen in hun eigen tempo de gestelde doelen bereiken. Dankzij slimme onderwijssysteem, dat op de campus in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht net zo goed werkt als online op afstand, is Infinity College een voordelige keuze in het particuliere segment. Zie voor meer informatie ook www.infinitycollege.nl.

//Einde bericht

Bron: Infinity College

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Links:
Alles over het Infinity College

Contactinformatie
Sjoerd Veltman
T: 6 53 33 07 49
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: