Onderwijsbedrijven klappen voor het onderwijs

Foto:

Lelystad, 03 April 2020 /EZPress/ - Metafoor Onderwijs, IVIO Groep, LanguageOne, KleurRijker en Infinity College slaan de handen ineen om onze helden in het onderwijs te bedanken. Op vrijdag 3 april kwamen zij vanuit allerlei hoeken van de wereld via Zoom samen om docenten en overig onderwijzend personeel onze dankbaarheid te tonen.

‘Twee weken geleden is er in Nederland massaal geklapt voor onze zorghelden. Een mooi en welverdiend initiatief. ‘ vertelt Bas van Klompenburg van IVIO. ‘Naast onze zorghelden verdienen ook politieagenten, buschauffeurs, vuilnismannen, luchtvaartpersoneel en alle andere personen met vitale beroepen lof voor het draaiend houden van Nederland tijdens de coronacrisis.’

Metafoor Onderwijs was initiatiefnemer van de actie. Peter Schwank van Metafoor onderwijs vult aan; ‘Doordat wij dagelijks in contact staan met onderwijzend personeel, weten wij als geen ander hoe zij zich inspannen om de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen. Met vallen en opstaan hebben zij zich binnen zeer korte tijd allerlei online middelen eigen gemaakt, om zo leerlingen en studenten kwalitatief onderwijs op afstand te bieden. Net als andere vitale beroepen verdient het onderwijzend personeel een warm applaus!’

Metafoor Onderwijs, IVIO Groep, LanguageOne, KleurRijker en Infinity College zijn allen bedrijven die gevestigd zijn, of hun wortels hebben, in Almere en Flevoland.

//Einde bericht

Bron: IVIO Groep
Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: