De Betteld Groep opent de eerste vestiging in het buitenland

Grootste christelijke aanbieder van vakanties en conferenties start in België.

Zelhem, 21 Februari 2020 /EZPress/ - De Betteld Groep - de grootste christelijke aanbieder van vakanties en conferenties - opent haar eerste vestiging in het buitenland. De nieuwe locatie ligt iets ten zuidoosten van Brussel in het Waalse gebied in buurt van Ottignies - Céroux-Mousty. Dat is 130 km ten zuiden van Breda.

Geestelijke meerwaarde bieden tijdens vakanties en conferenties
Camping De Betteld begon als een soort kamperen bij de boer in 1972 in het Gelderse Zelhem. Na jaren van groei werd het een vakantiepark & conferentiecentrum in 2002. Vanaf 2012 kwamen er meer vestigingen bij en vanaf 2014 exploiteert men een viertal accommodaties voor vakanties, conferenties en groepen. Ze richt zich daarbij met name op de christelijke markt en wil geestelijke meerwaarde bieden voor haar gasten. In Nederland zijn er nu vestigingen in Zelhem, Amerongen, Doorn en Cadzand. België is daar nu bijgekomen. De hoop en verwachting is, dat de Betteld de komende jaren verder door zal groeien in Europa. Daarvoor worden investeerders gezocht met een hart voor het evangelie.

Keuze locatie voor eerste Belgische vestiging
Camp de Limauges is in België een uiterst bekende locatie van de Belgische Evangelische Zending (BEZ) voor kerkelijke gemeenten, kampen en groepen. In 2019 heeft de BEZ haar naam veranderd in VIANOVA. Het kampwerk van de BEZ begon al in de jaren dertig van de vorige eeuw en in 1939 werd er een begin gemaakt met de locatie Camp de Limauges. Al ruim tachtig jaar is deze locatie tot grote zegen van België en velen kwamen er tot geloof.

Drie hectare voor ontmoetingen
De locatie heeft een terrein van drie hectare en het gebouw heeft meerdere grotere en kleinere slaapkamers en zalen ten bate van ontmoetingen, spelen, eten en programma. Er zijn in totaal 150 bedden, deels stapelbedden op grote kamers en deels gewone bedden in kleinere kamers. De accommodatie is dan ook erg geschikt voor kinder- en jeugdkampen en groepen van 25 tot 150 personen. Het geheel is mooi verscholen in het groen en er is o.a. een speeltuin, een volleybalveld en een sportveld. Het beheer ter plaatse is in handen van Henk en Margriet Bouwman die al ruim twee jaar ervaring hebben hiermee. Naast zelfverzorging, zal er nu ook gestart worden met groepen die graag volledige verzorging wensen met catering. Limauges ligt op een half uur rijden van Brussel en een heleboel andere gave plekken om te bezoeken. Van het Waterloo Museum tot Walibi, voor ieder wat wils.

De Betteld Groep – de grootste christelijke aanbieder van vakanties en conferenties van Europa die haar eerste vestiging opent in België. Meer informatie: www.betteld.nl (over Betteld in Nederland) of www.betteld-limauges.be (over Betteld in België).

//Einde bericht

Bron: De Betteld Groep

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: