MixCom Online en Metafoor Vastgoed en Software sponsoren woonzorgcomplex Coloriet Laarhof

Foto:

Lelystad, 04 Februari 2020 /EZPress/ - KMM Groep is een snelgroeiende en innovatieve bedrijvengroep uit Flevoland met meer dan 25 landelijk en deels internationaal actieve bedrijven en bijna 800 medewerkers, verdeeld over vier sterke labels. KMM Groep kent een Fonds voor de sponsoring van projecten op sociaal en maatschappelijk gebied. Dit Fonds is ingesteld om het medewerkers mogelijk te maken dergelijke projecten te steunen. Op zaterdag 25 januari stelden medewerkers van MixCom Online en Metafoor Vastgoed en Software hun sponsorbedrag beschikbaar voor een leuke dag voor de bewoners van woonzorgcomplex Coloriet Laarhof te Lelystad.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
KMM groep hecht veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en wil dit ook laten zien. Deelnemers aan het Management Trainee Programma (een opleidingsprogramma dat wordt aangeboden binnen de holding) bedenken tijdens het traineeship hoe zij als groep iets terug kunnen doen voor de maatschappij én voeren dit ook gezamenlijk en buiten werktijd uit.

KMM Groep Fonds voor sponsoring
KMM Groep kent een fonds voor de sponsoring van projecten op sociaal en maatschappelijk gebied. Dit fonds is ingesteld om het medewerkers mogelijk te maken dergelijke projecten te steunen. Het fonds biedt mogelijkheden voor financiële ondersteuning maar kan ook zorgen voor donaties in natura, zoals de gift van gebruikte laptops. Om de MVO-dag te financieren hebben Chelsea van den Heuvel (MixCom Online) en Loraine van Huenestein (Metafoor Vastgoed en Software) hun sponsorgeld ter beschikking gesteld.

Marktbezoek
De trainees verzamelden om 09:30 uur bij Coloriet Laarhof te Lelystad, een woonzorgcomplex gericht op dementerende ouderen. Na een korte instructie van twee Coaches Welzijn van Coloriet, werden de bewoners gezamenlijk opgehaald en klaargemaakt voor een tocht naar de plaatselijke markt. De groep bestond uit elf bewoners, tien trainees en twee Coaches Welzijn. Er werden koppels gevormd, zodat er één op één voor de ouderen kon worden gezorgd. Na een uurtje op de markt werden de bewoners getrakteerd op een drankje en een gebakje in het stadscentrum. Na dit opwarmmomentje zijn de bewoners teruggebracht naar het verzorgingshuis en de juiste afdelingen.

Bingo
In de middag verzorgde de groep de Bingo voor de ouderen. Naar schatting hebben zo’n 40 bewoners meegedaan aan de Bingo. Ook kwamen veel familieleden speciaal op bezoek voor de Bingo. De KMM-trainees zorgden ervoor dat de Bingo soepel verliep, hebben de prijsjes en de hapjes verzorgd, deelden drinken uit en hielpen de ouderen met het afstrepen van genoemde nummers. Er waren veel prijzen te winnen en dit zorgde voor prachtige reacties van de bewoners.

Donatie voor het Fietslabyrint
In plaats van een paar grote Bingo-prijzen, koos de groep ervoor het grootste deel van het sponsorbedrag in te zetten voor een heel mooi doel. Het woonzorgcomplex beschikt over een fiets, waar bewoners achter kunnen plaatsnemen om virtueel door verschillende Nederlandse steden te fietsen. De fiets en de software dienden geüpdatet te worden. Dankzij MixCom Online en Metafoor Vastgoed en Software kan deze update nu worden uitgevoerd.

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: