Vijf jaar GoodBodyBalans in Lelystad, dat mag gevierd worden

Foto:

Lelystad, 24 Januari 2020 /EZPress/ - Wie jarig is trakteert. Zo ook Anja Kramer van GoodBodyBalans. Het is alweer vijf jaar geleden dat zij de ommezwaai maakte van grafisch vormgeefster (KC communicatie) naar holistisch en energetisch coach/masseur. Van de business-to-business zakenwereld naar een spirituele werkomgeving. Dat noem je geen overstap. Dat is een ommezwaai, want je zwaait letterlijk jouw oude leven gedag.

GoodBodyBalans verzorgt massages en coaching, maar ook Dorn therapie (soft mobilisatie techniek), yoga lessen, (familie) opstellingen en cursussen. Zo wordt iedere eerste zondag van de maand een Masterclass Yin Yoga georganiseerd. Op 22 februari start de Basis cursus massage.

Dorn therapie en Breusse massage
Deze Dorn techniek is nog vrij onbekend. Tijdens de behandeling wordt alleen een zachte weerstand met de duim gegeven aan de scheve wervel, door een pendelbeweging die door de klant zelf wordt uitgevoerd, komt de wervel op zijn juiste positie. Dit gebeurt binnen de grenzen van het lichaam, niets wordt geforceerd. Na de Dorn wordt de Breusse massage uitgevoerd. Een ontspannende rug massage. Deze behandeling, aanraking met aandacht, brengt een aantal processen op gang waardoor lichaam en geest in staat zijn te helen. Zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Wat weinig mensen weten, is dat een mens vier lichamen heeft. Een fysiek lichaam, maar ook een energetisch, astraal en mentaal lichaam. Om met deze lichamen te mogen werken, stem je je eerst af als energetisch masseur. Daarna laat je je handen laag voor laag door de lichamen gaan. Je vraagt als het ware toestemming om met deze lichamen te mogen werken. Het is ook een hele andere manier van masseren. Want door op deze manier contact te maken, heb je contact met de essentie/ziel van deze persoon.

De belangrijkste drijfveer van Anja is om jou te mogen begeleiden op jouw levensreis. En dat is een prachtige reis wanneer je leert luisteren naar je lichaam en geest. GoodBodyBalans, aandacht voor jouw lichaam en geest. Ook voor jou staat er een leuk cadeau klaar op www.goodbodyblans.nl

//Einde bericht

Bron: GoodBodyBalans

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Contactinformatie
Anja Kramer
T: 0320 - 257752
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: